Home » Nieuws en media » Workshop sieraad maken
december
16
11:00 uur

Workshop sieraad maken

Tijdens de kerstmarkt van Naarden Vesting op zaterdag 16 december geeft kunstenaar Martina Turini een workshop in Galerie Pouloeuff waarbij bezoekers hun eigen sieraad kunnen maken van purschuim.

Purschuim?

Tijdens de workshop maak je je eigen ring, armband of broche van purschuim die je daarna mee naar huis kunt nemen. Doorgaans wordt purschuim gebruikt bij verpakkingsmaterialen of bouwwerkzaamheden, maar doordat je het oppervlak gemakkelijk kunt bewerken en het materiaal erg licht is, kan het goed gebruikt worden om sieraden te maken. De workshop bestaat uit het bedenken en uitvoeren van het ontwerp.

Martina Turini exposeert nu in de expositie “Licht” met haar sieraden gemaakt van o.a. EEG electroden.

 

Workshop-info

De workshop wordt op twee momenten gegeven. De eerste begint om 13.00 uur, de tweede om 15.00 uur. Per keer is er plaats voor maximaal 6 personen. Iedereen tussen de 10 en 99 jaar kan meedoen en ervaring is niet nodig. Wil je zeker zijn van een plaatsje op een moment dat het jou uitkomt, meld je dan alvast van te voren aan. Dat kan via email pouloeuff@spinenweb.nl of loop even binnen op de openingstijden van de galerie.

 

Kortom

Tijdstip van aanvang 1e sessie: 13:00 uur
Tijdstip van aanvang 2e sessie: 15:00 uur
Kosten: 10,00NU AANMELDEN
(minimale leeftijd 10 jaar)

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief