Home » Wil je exposeren in een professionele galerie?

Wil je exposeren in een professionele galerie?

De expositieruimte is licht en hoog en de grote ramen trekken veel bekijks. Galerie Pouloeuff is een geweldige plek om je werk te presenteren aan bezoekers en passanten. De galerie is verdeeld over twee verdiepingen. Waarvan wij de intiemere tweede verdieping ook voor bijvoorbeeld lezingen en workshops gebruiken.

Voor wie is de galerie?

'Ik ben de enige kunstenaar die door de natuur wordt gekopieerd' - Salvador Dali
'Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig' - Albert Einstein 


Helaas kan niet iedereen exposeren in Galerie Pouloeuff. Niet alleen omdat het aantal vierkante meters expositieruimte bescheiden is, maar vooral omdat wij een duidelijk doelstelling hebben. Wij zijn vooral op zoek naar (net afgestudeerd) aanstormend talent van toonaangevende opleidingen en academies. Wij willen deze kunstenaars en creatievelingen een podium geven en een zetje in de rug om een eigen commercieel goedlopende carrière te beginnen. Daarnaast biedt de galerie zeer incidenteel ruimte aan meer gevestigde/bekendere kunstenaars. Vraag om info!


  • Joyce Sylvester, Burgemeester van Naarden
    Bij de opening van 'Veranderingen' - maart 2015 

'Ik vond het inspirerend om het werk van deze jonge mensen te zien en heb weer ervaren dat Galerie Pouloeuff daadwerkelijk een broedplaats is voor jong talent.'

@ MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


 

 

burgemeester Joyce Sylvester (links) opende de expositie 'Veranderingen'

Ondersteuning van kunstenaars

Exposanten worden geselecteerd door het team van de galerie, aangevuld met deskundigen uit de kunstwereld (bijvoorbeeld kunstacademies). Wij zorgen vervolgens voor de expositieruimte en brengen de kunstenaars in contact met ons uitgebreide netwerk. Daarnaast ondersteunen wij de exposant waar mogelijk met andere zaken.


@ ONDERSTEUNENDE STICHTING
@ ZELF ONDERSTEUNEN   
@ INTERVIEWS EXPOSANTEN  @ IN & UIT DE PERS   
@ POULOEUFF ON TOUR! 

De deur staat altijd open voor jong talent. Zoals hier voor Paul Tas.

Kostenloos exposeren bij Pouloeuff

Als exposant betaal je bij Pouloeuff geen vergoeding bij de eventuele verkoop van je werk. En ook geen 'hanggeld' of 'muren'. Het enige dat wij vragen, is dat je zelf de afhandeling van de (fysieke) verkoop van je werk voor je rekening neemt. Je verzorgt ook zelf het transport en de verzekering van je werk gedurende de periode van de expositie.

Verder vragen wij aan de exposanten als (toekomstige) professionals om hun werk ook zo professioneel mogelijk aan te leveren en op te hangen/te exposeren. Heb je hierbij onze assistentie nodig, laat dit dan ruim op tijd weten. Dan komt alles dik in orde.

Ook vragen wij je je 'pro-actief' in te zetten bij de benadering van je eigen contacten, mail-adressen, Facebookvrienden enzovoort. Dit om zo veel mogelijk mensen te kunnen informeren over de feestelijke openingen, de Pouloeuff Publieks Award en wat wij nog meer kunnen verzinnen. Daarmee help je ons, maar last but not least, jezelf! 


@ MUSEUM IJSSELSTEIN   @ ZEVENENDZES   
@ DOOYEWAARD STICHTING
 


 

 

Pouloeuff heeft ook de mogelijkheid om te exposeren op een andere locatie. 'Bij MIJ' en bij ZevenendZes.

  • Zo zijn wij de samenwerking aangegaan met Museum IJsselstein (MIJ), waar jaarlijks een overzichtstentoonstelling van het werk van uitsluitend Pouloeuff-exposanten plaats vindt. De opening is een ware happening, met muziek van jazzmusici, die zijn geselecteerd door de Keep an Eye Foundation. Zij studeren aan het Conservatorium van Amsterdam.
  • Ook werken wij samen met ZevenendZes in Laren n.h. Een 'denktank/conceptstore' waar een interieurarchitect samenwerkt met een bouwkundig architect. ZevenendZes 'zit in' een verbouwde historische timmerwerkplaats, waar je in een echte huiselijke woon- en leefomgeving je werk kunt laten zien. Dit alles in het winkelhart van een druk bezocht plaatsje. 
  • Tot slot werken wij samen met de Dooyewaard Stichting. Deze stichting restaureert historische schildersateliers in Blaricum n.h. en reikt jaarlijks een stipendium uit. Winnaars hiervan exposeren bij Pouloeuff. Mensen van Pouloeuff maken, op uitnodiging van de Dooyewaard Stichting, deel uit van de selectie-commissie.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

powered by  Keep an Eye   2017