Home » Exposities bij Galerie Pouloeuff

Exposities bij Galerie Pouloeuff

Op deze pagina's vind je een overzicht van de huidige en toekomstige exposities. Ook vind je er een overzicht van de exposities van toen. Vanaf 2014 zijn er gemiddeld zes exposities per jaar bij ons. Wees dus op tijd en plan je bezoek aan ons in!
Nu in de Galerie!

Design

januari
13
t/m 4 mrt

Design

Expo # 35 - 2018Negen designers - ex-studenten van de Design Academy Eindhoven - laten hun eindexamenwerken uit 2017 zien. De expositie omvat een grote verscheidenheid aan werken die bestaan uit meubelen, fotografie, keramiek, 3d geprinte objecten, tassen en hoeden. Voor iedereen is er weer iets interessants te zien.

Licht

november
11
t/m 7 jan

Licht

Expo # 34 - 2017Sint Maarten. De dagen worden donker en de magie van de vroege nacht wordt versterkt door kinderen die met lichtwerken langs de deur gaan. Ook Galerie Pouloeuff zal vanaf 11 november in het teken staan van het licht dat de duisterins tart, dat ons doet zien en dat aan ons schoonheid openbaart.

Aanschouwing

september
09
t/m 5 nov

Aanschouwing

Expo # 33 - 2017Komt dat zien! Probeer vat te krijgen op de realiteit en de tijd via abstracte foto’s en aanschouw hoe betekenis en waarde ontstaan door middel van dubbelgevouwen, vervormde en beklede schilderijen. Fluorescerende en abstracte werken lokken ons uit om ze aan te raken en door naar sieraden te kijken leren we meer over de natuur. En niet alleen op een lieflijke manier.

Bewegingen

juli
01
t/m 27 aug

Bewegingen

Expo # 32 - 2017Trillingen in het water, machines die ratelen, snelle verfstreken en een slak die traag vooruit komt. Het zijn allemaal bewegingen. Bewegingen die door het handelen van de kunstenaars zijn ontstaan en onderzocht. Als toeschouwer kunnen we de bewegingen volgen en zelf objecten in beweging brengen.

Face life

mei
12
t/m 25 jun

Face life

Expo # 31 - 2017Galerie Pouloeuff toont voor de tweede maal afstudeerwerk van Fotovakschool-studenten tijdens het Fotofestival Naarden. De galerie is aangesloten bij het festival- OFF. De werken van de vijf exposerende kunstenaars van de expositie “Face Life” tonen ons diverse bijzondere benaderingen en interpretaties van het leven. Deze jonge fotografen hebben allen in 2016 hun opleiding aan de Fotovakschool afgerond.

Chaos

maart
11
t/m 7 mei

Chaos

Expo # 30 - 2017Is het chaos of is dat wat wij in eerste oogopslag zien? De werken van de vier kunstenaars lijken ongrijpbare voorstellingen en hebben iets willekeurigs. Toch is er een spel tussen vorm, kleur en ruimte en is er een balans te voelen tussen orde en chaos. Van 12 maart tot en met 7 mei te zien en ervaren bij Galerie Pouloeuff.

Vertellers

januari
13
t/m 5 mrt

Vertellers

Expo # 29 - 20172017 starten we met een expositie van vier designers van de Design Academy Eindhoven en twee kunstenaars met schilderijen en tekeningen. Deze zes jonge kunstenaars gebruiken hun werk om te communiceren met de wereld; een persoonlijk verhaal of idee, uitgewerkt tot een concreet object of kunstwerk, dat ons een verhaal vertelt.

Vergankelijkheid & Lichtexpositie

november
12
t/m 8 jan

Vergankelijkheid & Lichtexpositie

Expo # 28 - 2016Van 12 november tot en met 8 januari 2017 laten zeven jonge exposanten werk zien dat vergankelijkheid van het menselijk bestaan uitdrukt. Tevens vindt er een zogenaamde vensterbank-expositie van lichtkunstwerken plaats. Komt dat zien!

30x30 cm

september
10
t/m 9 nov

30x30 cm

Expo # 27 - 2016Van 7 september tot en met 9 november wordt in Galerie Pouloeuff een speciaal project gepresenteerd op initiatief van Bart Eysink Smeets(1988). Al het werk wat geëxposeerd wordt heeft iets te maken met de afmeting 30 x 30 cm. Dit kan een onderdeel of de totale afmeting van het werk zijn. Of een gedachtegang. 13 kunstenaars zijn met het gegeven 30 x 30 cm aan het werk gegaan.

Reflecties

juni
24
t/m 4 sep

Reflecties

Expo # 26 - 2016Van 24 juni tot en met 4 september worden in Galerie Pouloeuff de werken gepresenteerd van vier kunstenaars. Het werk van de kunstenaars ligt dicht bij het beeld wat wij in het dagelijkse leven zien. Maar door de aangebrachte veranderingen, klein of groot, reflecteert dit net even anders naar de kijker. Zodat we met een open blik en verwonderd kunnen kijken naar het nieuwe beeld dat is ontstaan.
  Pagina 1 van 4   volgende > laatste >>
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

powered by  Keep an Eye   2017