Home » Exposities bij Galerie Pouloeuff

Exposities bij Galerie Pouloeuff

Op deze pagina vind je een overzicht van onze exposities, de huidige en de exposities die al geweest zijn. Er zijn gemiddeld vijf exposities per jaar. Er zijn dus regelmatig nieuwe inspirerende werken te zien.

Aanschouwing

September
09
t/m 5 Nov

Aanschouwing

Expo # 33 - 2017Komt dat zien! Probeer vat te krijgen op de realiteit en de tijd via abstracte foto’s en aanschouw hoe betekenis en waarde ontstaan door middel van dubbelgevouwen, vervormde en beklede schilderijen. Fluorescerende en abstracte werken lokken ons uit om ze aan te raken en door naar sieraden te kijken leren we meer over de natuur. En niet alleen op een lieflijke manier.

Bewegingen

July
01
t/m 27 Aug

Bewegingen

Expo # 32 - 2017Trillingen in het water, machines die ratelen, snelle verfstreken en een slak die traag vooruit komt. Het zijn allemaal bewegingen. Bewegingen die door het handelen van de kunstenaars zijn ontstaan en onderzocht. Als toeschouwer kunnen we de bewegingen volgen en zelf objecten in beweging brengen.

Face life

May
12
t/m 25 Jun

Face life

Expo # 31 - 2017Galerie Pouloeuff toont voor de tweede maal afstudeerwerk van Fotovakschool-studenten tijdens het Fotofestival Naarden. De galerie is aangesloten bij het festival- OFF. De werken van de vijf exposerende kunstenaars van de expositie “Face Life” tonen ons diverse bijzondere benaderingen en interpretaties van het leven. Deze jonge fotografen hebben allen in 2016 hun opleiding aan de Fotovakschool afgerond.

Chaos

March
11
t/m 7 May

Chaos

Expo # 30 - 2017Is het chaos of is dat wat wij in eerste oogopslag zien? De werken van de vier kunstenaars lijken ongrijpbare voorstellingen en hebben iets willekeurigs. Toch is er een spel tussen vorm, kleur en ruimte en is er een balans te voelen tussen orde en chaos. Van 12 maart tot en met 7 mei te zien en ervaren bij Galerie Pouloeuff.

Vertellers

January
13
t/m 5 Mar

Vertellers

Expo # 29 - 20172017 starten we met een expositie van vier designers van de Design Academy Eindhoven en twee kunstenaars met schilderijen en tekeningen. Deze zes jonge kunstenaars gebruiken hun werk om te communiceren met de wereld; een persoonlijk verhaal of idee, uitgewerkt tot een concreet object of kunstwerk, dat ons een verhaal vertelt.

Vergankelijkheid & Lichtexpositie

Expo # 28 - 2016Van 12 november tot en met 8 januari 2017 laten zeven jonge exposanten werk zien dat vergankelijkheid van het menselijk bestaan uitdrukt. Tevens vindt er een zogenaamde vensterbank-expositie van lichtkunstwerken plaats. Komt dat zien!

30x30 cm

September
10
t/m 9 Nov

30x30 cm

Expo # 27 - 2016Van 7 september tot en met 9 november wordt in Galerie Pouloeuff een speciaal project gepresenteerd op initiatief van Bart Eysink Smeets(1988). Al het werk wat geëxposeerd wordt heeft iets te maken met de afmeting 30 x 30 cm. Dit kan een onderdeel of de totale afmeting van het werk zijn. Of een gedachtegang. 13 kunstenaars zijn met het gegeven 30 x 30 cm aan het werk gegaan.

Reflecties

June
24
t/m 4 Sep

Reflecties

Expo # 26 - 2016Van 24 juni tot en met 4 september worden in Galerie Pouloeuff de werken gepresenteerd van vier kunstenaars. Het werk van de kunstenaars ligt dicht bij het beeld wat wij in het dagelijkse leven zien. Maar door de aangebrachte veranderingen, klein of groot, reflecteert dit net even anders naar de kijker. Zodat we met een open blik en verwonderd kunnen kijken naar het nieuwe beeld dat is ontstaan.

Ontdekkingstocht

May
06
t/m 19 Jun

Ontdekkingstocht

Expo # 25 - 2016Van 6 mei tot en met 22 juni worden in Galerie Pouloeuff nieuwe werken gepresenteerd. Vier kunstenaars op ontdekking in hun werk. Voor de een is dit in de natuur, bij de ander in de psyche of in het werkmateriaal. En allemaal werken zij het onderzochte verder uit tot bijzondere en verrassende werken.
Officiële opening: 8 mei (van 14.00 tot 17.00 uur)

Vernieuwing

March
04
t/m 1 May

Vernieuwing

Expo # 24 - 2016Van 4 maart tot en met 1 mei worden in Galerie Pouloeuff de werken gepresenteerd van 4 kunstenaars. In elk van de kunstenaars hun werk zijn herkenbare elementen te ontdekken, maar zijn verwerkt als uiting van beleving, gevoel, humor, interactie en spanning. Opening zondag 6 maart.
<< eerste < vorige   Pagina 3 van 6   volgende > laatste >>
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief