Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Exposities bij Galerie Pouloeuff

Exposities bij Galerie Pouloeuff

Op deze pagina vind je een overzicht van onze exposities, de huidige en de exposities die al geweest zijn. Vanaf 2014 zijn er gemiddeld zes exposities per jaar. Er zijn dus regelmatig nieuwe inspirerende werken te zien.

Werken naar de waarneming

november
14
t/m 4 jan

Werken naar de waarneming

Expo # 16 - 2014Drie kunstenaars met hun leermeester, twee product designers en vier production designers vormen samen een expositie met ver-/halend werk.

Herkenning en vervreemding

september
12
t/m 9 nov

Herkenning en vervreemding

Expo # 15 - 2014Vier kunstenaars laten de toeschouwer nadenken over wat ze zien. Is het echt wat je ziet?

Specifieke omstandigheden; specifieke oplossingen

Expo # 14 - 2014Specifieke omstandigheden; specifieke oplossingen. Die weer interessante kunstwerken hebben opgeleverd van 4 kunstenaars en 2 ontwerpers. Van 27 juni tot en met 7 september 2014 is er werk te zien van 4 kunstenaars en 2 product designers in Galerie Pouloeuff. Zij laten kwetsbare mensen zien die wonen in stadsstapelingen, waar wandkleden hen beschermen tegen kou en gehorigheid. En minimalistische vormen overgaan naar een fantasiewereld in porselein. Meer over de exposanten hieronder.

Interpretaties van de echte wereld

Expo # 13 - 2014Vijf kunstenaressen op een zoektocht naar het karakter van ontwikkelingen, processen en metamorfosen.

De stemming van het moment

maart
07
t/m 4 mei

De stemming van het moment

Expo # 12 - 2014Vijf verschillende kunstenaars brengen toeschouwers in verschillende stemmingen. En zij (de kunstenaars) laten zien wat zij zelf hiermee hebben.

Materiaal. Onderzoek. Uitgeprobeerd.

Expo # 11 - 2014Vanaf 10 januari laten 4 kunstenaars en 3 designers zien hoe materiaal, onderzoek en ‘doen’ (uitproberen) bij elkaar komen. Om te beginnen natuurlijk in Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting.

De wereld tussen reëel en imaginair

Expo # 10 - 2013Nieuwe kunst in de galerie. De werken van de zes kunstenaars laten je kijken met je ogen, maar je hersenen registreren iets anders.

Beeldend vormgegeven ... verf!

Expo # 9 - 2013Een nieuwe expositie, dit keer met een snufje architectuur er door heen. Maar ook heel verrassend werk gemaakt van verf.

Fotofestival Naarden

mei
18
t/m 23 jun

Fotofestival Naarden

Expo # 8 - 2013Het lijkt wel in ons DNA te zijn ingebakken, want al vanaf onze geboorte proberen we over onze eigen grenzen heen te kijken. En altijd lijkt het gras van de buren groener ... Maar is dat ook echt zo?

(kunst) Om mee te nemen

januari
11
t/m 12 mei

(kunst) Om mee te nemen

Expo # 7 - 2013De meesten van ons houden van mooie dingen. Aan de wand, op tafel, of om mee te nemen. In een tas bijvoorbeeld. Mag dat dan ook een Award (Design Academy Eindhoven) winnende design tas zijn?
<< eerste < vorige   Pagina 4 van 5   volgende > laatste >>
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief