Home » Exposities bij Galerie Pouloeuff

Exposities bij Galerie Pouloeuff

Op deze pagina vind je een overzicht van onze exposities, de huidige en de exposities die al geweest zijn. Er zijn gemiddeld vijf exposities per jaar. Er zijn dus regelmatig nieuwe inspirerende werken te zien.

Materiaal. Onderzoek. Uitgeprobeerd.

Expo # 11 - 2014Vanaf 10 januari laten 4 kunstenaars en 3 designers zien hoe materiaal, onderzoek en ‘doen’ (uitproberen) bij elkaar komen. Om te beginnen natuurlijk in Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting.

De wereld tussen reëel en imaginair

Expo # 10 - 2013Nieuwe kunst in de galerie. De werken van de zes kunstenaars laten je kijken met je ogen, maar je hersenen registreren iets anders.

Beeldend vormgegeven ... verf!

Expo # 9 - 2013Een nieuwe expositie, dit keer met een snufje architectuur er door heen. Maar ook heel verrassend werk gemaakt van verf.

Fotofestival Naarden

May
18
t/m 23 Jun

Fotofestival Naarden

Expo # 8 - 2013Het lijkt wel in ons DNA te zijn ingebakken, want al vanaf onze geboorte proberen we over onze eigen grenzen heen te kijken. En altijd lijkt het gras van de buren groener ... Maar is dat ook echt zo?

(kunst) Om mee te nemen

January
11
t/m 12 May

(kunst) Om mee te nemen

Expo # 7 - 2013De meesten van ons houden van mooie dingen. Aan de wand, op tafel, of om mee te nemen. In een tas bijvoorbeeld. Mag dat dan ook een Award (Design Academy Eindhoven) winnende design tas zijn?

Tussen Kunst & Robots

October
12
t/m 7 Jan

Tussen Kunst & Robots

Expo # 6 - 2012Vanaf 12 oktober kan het zo maar gebeuren dat robots infiltreren in de sector van kunst en cultuur. Dit natuurlijk in Galerie Pouloeuff... Opnieuw vier jonge talentvolle kunstenaars die hun blik op de wereld laten zien. Dat dit door robots gebeurt, zal zeker verbazen.

Schoonheid in het alledaagse

Expo # 5 - 2012Een nieuwe expositie van vier jonge, talentvolle en nu al ontegenzeggelijk spraakmakende kunstenaars.

Breiwerk tot kunst verheven

Expo # 4 - 2012Expositie van de schilderijen van Lotte Teussink, fotostyling door het duo Wendy van Santen & Bibi Funcke, gebreide kunstwerken van Emmeke Kistemaker, Femke Hoyng haar ‘Fotokastjes’ en Joelle Mantel met haar prachtige sieraden.

Verboden aan te raken

January
08
t/m 13 Apr

Verboden aan te raken

Expo # 3 - 2012Onder deze titel was vanaf vrijdag 13 januari een nieuwe expositie te zien in Pouloeuff in Naarden. De galerie bood tot en met 8 april ruimte aan 3 geheel verschillende kunstenaars en hun kunstwerken.

Het Blauwe Uur

September
30
t/m 8 Jan

Het Blauwe Uur

Expo # 2 - 2011Ruimte voor 11 fotografen van het platform Het Blauwe Uur. Dit professionele platform stelt zich tot doel om de verbeeldende fotografie in de schijnwerpers te zetten
<< eerste < vorige   Pagina 6 van 7   volgende > laatste >>
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief