Home » Exposities bij Galerie Pouloeuff

Exposities bij Galerie Pouloeuff

Op deze pagina vind je een overzicht van onze exposities, de huidige en de exposities die al geweest zijn. Er zijn gemiddeld vijf exposities per jaar. Er zijn dus regelmatig nieuwe inspirerende werken te zien.

Tussen Kunst & Robots

October
12
t/m 7 Jan

Tussen Kunst & Robots

Expo # 6 - 2012Vanaf 12 oktober kan het zo maar gebeuren dat robots infiltreren in de sector van kunst en cultuur. Dit natuurlijk in Galerie Pouloeuff... Opnieuw vier jonge talentvolle kunstenaars die hun blik op de wereld laten zien. Dat dit door robots gebeurt, zal zeker verbazen.

Schoonheid in het alledaagse

Expo # 5 - 2012Een nieuwe expositie van vier jonge, talentvolle en nu al ontegenzeggelijk spraakmakende kunstenaars.

Breiwerk tot kunst verheven

Expo # 4 - 2012Expositie van de schilderijen van Lotte Teussink, fotostyling door het duo Wendy van Santen & Bibi Funcke, gebreide kunstwerken van Emmeke Eijsbouts, Femke Hoyng haar ‘Fotokastjes’ en Joelle Mantel met haar prachtige sieraden.

Verboden aan te raken

January
08
t/m 13 Apr

Verboden aan te raken

Expo # 3 - 2012Onder deze titel was vanaf vrijdag 13 januari een nieuwe expositie te zien in Pouloeuff in Naarden. De galerie bood tot en met 8 april ruimte aan 3 geheel verschillende kunstenaars en hun kunstwerken.

Het Blauwe Uur

September
30
t/m 8 Jan

Het Blauwe Uur

Expo # 2 - 2011Ruimte voor 11 fotografen van het platform Het Blauwe Uur. Dit professionele platform stelt zich tot doel om de verbeeldende fotografie in de schijnwerpers te zetten

Fotofestival Naarden

May
21
t/m 19 Jun

Fotofestival Naarden

Expo # 1 - 2011Vanaf 21 mei 2011 was een maand lang de expositie/fotowedstrijd van Akademie Vogue te zien in Pouloeuff. Deze expositie was onderdeel van Fotofestival Naarden en door deze organisatie bij Pouloeuff aangebracht.
<< eerste < vorige   Pagina 7 van 7  
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief