Home » Exposities » Ontdekkingstocht

Ontdekkingstocht

Exponr: 25 - 2016

Van 6 mei tot en met 22 juni worden in Galerie Pouloeuff nieuwe werken gepresenteerd. Vier kunstenaars op ontdekking in hun werk. Voor de een is dit in de natuur, bij de ander in de psyche of in het werkmateriaal. En allemaal werken zij het onderzochte verder uit tot bijzondere en verrassende werken.
Officiƫle opening: 8 mei (van 14.00 tot 17.00 uur)

Wat moet je weten?

Feestelijke opening zondag 8 mei, van 14.00 tot 17.00 uur.

Om 15.00 uur  is het openingswoord waarbij de kunstenaars zichzelf zullen voorstellen. Ook zal de uitreiking plaatsvinden van de “Pouloeuff Publieks Award” april 2016.

Periode en openingstijden

De expositie is te zien van 6 mei tot en met 19 juni 2016, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur.  

Kunstenaars aanwezig in de galerie.

De kunstenaar nog een keer ontmoeten? Kom dan op een van de volgende dagen naar de galerie:

    • Kim van der Kolk en Ana Oosting zaterdag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur
    • Josie van Weringh en Ana Oosting zondag 22 mei van 12.00 tot 17.00 uur
       

DE ROUTE   @ AANMELDEN NIEUWSBRIEF   @ LEES LAATSTE NIEUWSBRIEF


 

 

Tom de Jong
Tom de Jong

De exposanten

Kim van der Kolk

De tekeningen van Kim van der Kolk (1994) laten onderwerpen uit de natuur zien die lijken stil te staan en tegelijkertijd volop in beweging zijn. Wanneer je genoeg aandacht besteed aan deze kleine details kan het onderwerp veranderen in een wereld die zijn eigen leven leidt.

Ana Oosting

Het porseleinwerk van Ana Oosting (1985) is geïnspireerd door de schoonheid van natuurlijke vormen. Niet alleen de dingen die wij allemaal als mooi beschouwen, maar ook de vieze, onbruikbare en afstotelijke elementen die in de natuur te vinden zijn.

Josie van Weringh

Pareidolie; ‘iets herkenbaars waarnemen in een willekeurige vorm’. Dit fenomeen staat centraal in de sieraden van Josie van Weringh (1990). Wat zij ziet wordt uitgewerkt tot haute couture sieraden. Om te dragen of gewoon om te bewonderen.

Tom de Jong

In de schilderijen van Tom de Jong (1987) worden de mogelijkheden en beperkingen van de schilderkunst ontdekt en onderzocht. Hij werkt niet alleen met verf, maar ook met het doek en het spieraam. Geometrische vormen voeren in het beeld de boventoon.

 

 

 

Kim van der Kolk
Kim van der Kolk

Ook bij ZevenendZes

Weer nieuwe werken te zien van Galerie Pouloeuff bij ZevenendZes in Laren. Werken van exposerende kunstenaars in de galerie in Naarden zullen ook te zien zijn in Laren. Vanaf 6 mei zijn er werken te zien van Kim van der Kolk en Tom de Jong. Tevens zijn de sieraden van Natalie Hoogeveen en de interactieve sculpturen van Romy Joya Kuldip Singh te zien.

@ NAAR ZEVENENDZES

 

Romy Yoya Kuldip Singh
Romy Yoya Kuldip SinghSchrijf je in voor onze nieuwsbrief