Home » Exposities » Reflecties

Reflecties

Exponr: 26 - 2016

Van 24 juni tot en met 4 september worden in Galerie Pouloeuff de werken gepresenteerd van vier kunstenaars. Het werk van de kunstenaars ligt dicht bij het beeld wat wij in het dagelijkse leven zien. Maar door de aangebrachte veranderingen, klein of groot, reflecteert dit net even anders naar de kijker. Zodat we met een open blik en verwonderd kunnen kijken naar het nieuwe beeld dat is ontstaan.

Wat moet je weten?

Feestelijke opening zondag 26 juni, van 14.00 tot 17.00 uur.

Om 15.00 uur  is het openingswoord waarbij de kunstenaars zichzelf zullen voorstellen. Ook zal de uitreiking plaatsvinden van de “Pouloeuff Publieks Award” juni 2016.

Periode en openingstijden

De expositie is te zien van 24 juni tot en met 4 september 2016, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 


DE ROUTE   @ AANMELDEN NIEUWSBRIEF   @ LEES LAATSTE NIEUWSBRIEF


 

 

Bianca Filius: 'Untitled'
Bianca Filius: 'Untitled'

De exposanten

Bianca Filius (1992) toont met haar werk dat foto’s nooit de realiteit weergeven zoals deze bedoeld is, omdat de kijker er niet bij was op het moment dat de foto gemaakt werd. Voor de serie foto’s die te zien zijn heeft Filius van zelf verzamelde objecten iets gecreëerd dat op de foto te zien is, maar niet de waarheid laat zien.

In zijn werk wil Jasmin Djerzic (1983)de speelsheid terugbrengen in het leven van volwassenen. Zijn woonaccessoires zijn een combinatie tussen functionaliteit van voorwerpen en een speelse beleving die terugkomt in vooral veel keramiek en kleur.

Jurre Blom (1992) gaat voor zijn houtskooltekeningen op internet opzoek naar foto’s van mensen en situaties en creëert heldere realistische werken, die een zekere vorm van onduidelijkheid en mysterie herbergen.

In de meubels van Ka-Lai Chan (1985) komen de momenten van familieleden tot leven. Chan creëert een bevroren moment uit een leven en past dit toe op moderne producten. Zo laat zij de toeschouwer zich verwonderen en op een andere manier kijken naar alledaagse producten.

 

Ka-Lai Chan: 'Isabelle'
Ka-Lai Chan: 'Isabelle'

Ook bij ZevendZes

Weer nieuwe werken te zien van Galerie Pouloeuff bij ZevenendZes in Laren. Werken van exposerende kunstenaars in de galerie in Naarden zullen ook te zien zijn in Laren.

@ NAAR ZEVENENDZES
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief