Home » Exposities » Chaos

Chaos

Exponr: 30 - 2017

Is het chaos of is dat wat wij in eerste oogopslag zien? De werken van de vier kunstenaars lijken ongrijpbare voorstellingen en hebben iets willekeurigs. Toch is er een spel tussen vorm, kleur en ruimte en is er een balans te voelen tussen orde en chaos. Van 12 maart tot en met 7 mei te zien en ervaren bij Galerie Pouloeuff.

Officiële opening:
zondag 12 maart
14.00 tot 17.00 uur

Om 15.00 uur zullen de kunstenaars zichzelf voorstellen tijdens het openingswoord. Tevens zal de uitreiking van de “Pouloeuff Publieks Award” februari 2017 plaatsvinden.

Periode en openingstijden

De expositie is te zien van 11 maart tot en met 7 mei 2017 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.

 

 


DE ROUTE   @ AANMELDEN NIEUWSBRIEF   @ LEES LAATSTE NIEUWSBRIEF


 

Thomas Sadée: Redefining Justice
Thomas Sadée: Redefining Justice

Exposanten

Thomas Sadée: Schilderijen
Thomas Sadée (1990) zoekt in zijn schilderijen naar een manier om met de zinloosheid van het leven om te gaan. Beelden probeert hij los te koppelen van hun taboe in een spel van vorm, kleur en lege ruimtes.

Anja Radakovic: Beeldend
Anja Radakovic (1989) toont de schoonheid van geometrie en minimalisme. Deze elementen worden vormgegeven in bijzondere objecten van gekleurd giethars.

Emma Smids: Fotografie en etsen
Emma Smids (1988) vangt in haar fotografische dubbeldrukken en etsen de tijd en herinnering van ongrijpbare voorstellingen met zwarte, witte en grijze lijnen en vlakken.

Kevin Bauer: Objecten
Kevin Bauer (1987) richt zich momenteel op het maken van een verzameling objecten die tentoongesteld worden in unieke opstellingen. De objecten bevinden zich op de grens van sculptuur en gebruiksvoorwerp. Tijdens het samenstellen van deze opstellingen streeft hij naar evenwicht tussen orde en chaos.

 

 

 

Anja Radakovic: Detail
Anja Radakovic: Detail
Emma Smids: Fotografie
Emma Smids: Fotografie
Kevin Bauer: Beeldzooitje
Kevin Bauer: Beeldzooitje

 

Nu te zien bij ZevendZes

In de periode van 8 maart tot en met 10 mei 2017 zijn de schilderijen van Ralf Kokke, tekeningen van Sigrid Nora van der Mersch, tassen van Océane Algaron en de brillen-sieraden van Robin Pleun Maas uit de expositie „Vertellers” te zien bij ZevendZes in Laren.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief