Home » Exposities » Bewegingen

Bewegingen

Exponr: 32 - 2017

Trillingen in het water, machines die ratelen, snelle verfstreken en een slak die traag vooruit komt. Het zijn allemaal bewegingen. Bewegingen die door het handelen van de kunstenaars zijn ontstaan en onderzocht. Als toeschouwer kunnen we de bewegingen volgen en zelf objecten in beweging brengen.

Officiƫle opening:

Zondag 2 juli
van 14.00 tot 17.00 uur

Om 15.00 uur zullen de kunstenaars zichzelf voorstellen tijdens het openingswoord. Tevens zal de uitreiking van de “Pouloeuff Publieks Award” juni 2017 plaatsvinden.

Periode en openingstijden
De expositie is te zien van 1 juli tot en met 27 augustus 2017 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting. Openingstijden: vr & za: 11-17.00 uur / zo: 12-17.00 uur

 

 

Liselot Veenendaal: M-axe-ico
Liselot Veenendaal: M-axe-ico

Exposanten

Liselot Veenendaal (1989) Sinds 2014 presenteert Galerie Pouloeuff in de expositieperiode juli/augustus elk jaar het werk van stipendium winnaars van de Dooyewaard Stichting (Blaricum). De winnaar van het stipendium 2016/2017 is Liselot Veenendaal. Haar schilderijen laten humor, specifieke kleuren en simpele vormen zien. Het werk is direct maar tegelijk ook gelaagd. In deze expositie zal zij onder andere werken presenteren die zij het afgelopen jaar in de atelierwoning in Blaricum heeft gemaakt.

Lars de Boer (1992) presenteert het kinetische werk “de tijd doden”. Kleine mensfiguren komen tot leven door aan het mechanisme te draaien.

Laura Brouwer (1993) geeft in haar prints trillingen van water weer. Water is raken maar niet grijpen, ook niet begrijpen. Hooguit horen, zien, proeven, ruiken en voelen.

Monique van de Ven (1993) laat in haar miniatuur keramieken alledaagse tafereeltjes zien met een humoristische twist.     

 

 

Laura Bouwer, print
Laura Bouwer, print
Monique van de ven
Monique van de venSchrijf je in voor onze nieuwsbrief