Home » Exposities » Aanschouwing

Aanschouwing

Exponr: 33 - 2017

Komt dat zien! Probeer vat te krijgen op de realiteit en de tijd via abstracte foto’s en aanschouw hoe betekenis en waarde ontstaan door middel van dubbelgevouwen, vervormde en beklede schilderijen. Fluorescerende en abstracte werken lokken ons uit om ze aan te raken en door naar sieraden te kijken leren we meer over de natuur. En niet alleen op een lieflijke manier.

Officiële opening:

Zondag 10 september
van 14.00 tot 17.00 uur

Om 15.00 uur zullen de kunstenaars zichzelf voorstellen tijdens het openingswoord. Tevens zal de uitreiking van de “Pouloeuff Publieks Award” juni 2017 plaatsvinden.

Periode en openingstijden
De expositie is te zien van 9 september tot en met 5 november 2017 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.
Openingstijden: vr & za: 11-17.00 uur / zo: 12-17.00 uur

 

 

Roselien Hassing, fotografie
Roselien Hassing, fotografie

Exposanten:

Roselien Hassing (1993)
Haar analoge fotografie is een visueel gevolg van een onderzoek naar tijd. Tijd en de ervaring van tijd. De foto’s laten opnames zien van een half jaar lang de treinreis Amsterdam – Enschede en vice versa op een vast moment van de dag.

Henk-Sjoerd Hinrichs (1993)
Abstracte sculpturen die gemaakt zijn van synthetische stoffen en fluor kleuren hebben. Het werk is strak, glanzend, gelaagd en zorgvuldig geconstrueerd. Het werk lokt uit om aangeraakt te worden. Thomas

Thomas Rogier Westphal (1990)
Schilderijen die erg specifiek en abstract zijn en gemaakt op verschillende materialen als ondergrond. De ondergrond vouwt dubbel, vervormt, verbergt of maakt iets zichtbaar.

Kevin Timmerman (1988)
Zijn sieraden zijn geïnspireerd op de natuur. Over wat de dierenwereld aan vernuft in zich heeft. Het leert ons hier anders naar te kijken. En niet alleen op een liefelijke manier.

 

 

Thomas Rogier Westphal: 'Into the fold, John Doe'
Thomas Rogier Westphal: 'Into the fold, John Doe'
Henk Sjoerd Hinrichs: Installatie
Henk Sjoerd Hinrichs: Installatie


Kom dus naar Galerie Pouloeuff!

Van 9 September tot 5 november
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief