Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Exposities » Geheimen van de natuur

Geheimen van de natuur

Exponr: 38 - 2018

In deze expositie fungeert de natuur als inspiratiebron. Naast de voortdurende groeiprocessen en veranderingen bevinden zich andere elementen in deze spannende omgeving. Muziek, onbekende wezens, herinneringen aan vroeger, loslopende fantasieƫn, grootsheid en kleinheid, en dat allemaal gevangen in de werken van vier kunstenaars. De melodie van de natuur wordt vertaald naar het platte vlak. De resten van skeletten krijgen een nieuw fantasievol leven. Bewerkte materialen worden opnieuw tot leven gewekt. De meest onverwachte bewoners van de natuur komen om het hoekje kijken. Om al deze schoonheden van de natuur op je in te laten werken, zal je zelf een kijkje moeten komen nemen.

Officiƫle opening:

Zondag 1 juli van 14.00 tot 17.00 uur


Om 15.00 uur zal tijdens het openingswoord de uitreiking van de Pouloeuff Publieks Award Juni 2018 plaatsvinden.

Periode en openingstijden
De expositie is te zien van 30 juni t/m 26 augustus 2018 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.
Openingstijden: vr & za: 11.00-17.00 uur / zo: 12.00-17.00 uur

 

Sam in zijn atelier
Sam in zijn atelier

Exposanten:

Sam Hersbach (1995) figuratief-verhalende schilderijen die functioneren als een snapshot. Ze laten een klein stukje uit een grotere oerwoudachtige omgeving zien, bevolkt door vreemde wezens die leven in chaos.

Menno Hiele (1988) sculpturen van bewerkte materialen. De relatie tussen natuurlijk en kunstmatig wordt bevraagd door het tonen van natuurlijke processen van planten en bomen die anders onzichtbaar zijn.

Koen Jacobs (1989) sieraden en marionetten geïnspireerd op dierskeletten. De vervaagde grens tussen fantasie en werkelijkheid roept kinderlijke verwondering op.

Annelotte Lammertse (1993) verschillende grafische technieken creëren het beeld van een tuin waarin planten zingen en mensen zich verliezen in het tuinieren en de omgeving.

 

Werk van Koen Jaobs
Werk van Koen Jaobs

Ontmoet de kunstenaars

Natuurlijk is iedereen aanwezig tijdens de opening, maar ook daarna bestaat er op verschillende momenten de mogelijkheid om een van de exposanten te ontmoeten in de galerie. Houd onze social media en website in de gaten om te weten wanneer dit is.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief