Home » Exposities » Licht. Vervaging.

Licht. Vervaging.

Exponr: 43 - 2019

In deze expositie gaan de woorden 'Licht' en 'Vervaging' samen. In de mist vervagen de menselijke contouren. Door de transparantie van textiel vervaagt het licht door de zitting van de stoel. Woorden vervagen in een doorzichtig geweven werk. Gebruiksvoorwerpen worden in een ander licht geplaatst waardoor ons oorspronkelijk beeld vervaagt.

Officiƫle opening:

Zondag 16 juni van 14:00 tot 17:00 uur.

Om 15:00 uur zal tijdens het openingswoord de uitreiking van de Pouloeuff Publieks award Mei 2019 plaatsvinden.

Periode en openingstijden
De expositie is te zien van 14 juni t/m 18 augustus 2019 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting. De expositie is voor een deel gelijktijdig met het FotoFestival Naarden (25 mei t/m 30 juni). Ook in deze periode zijn wij dagelijks geopend.

Openingstijden
Ma t/m do van 11.00 tot 17.00 uur. Vr t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Jiske Dassen

Exposanten


Rachel van Vliet (1994)

brengt beeld en woord samen in haar weef- en schilderwerk. Door de openheid van weven en vervaging van de woorden wordt een brug gelegd naar de wolken in haar schilderijen.

Nando Dolleman (1989)
creëert kleurrijke en licht ogende speelse stoelen waarin natuur, wetenschap en kunst bij elkaar komen.

Jiske Dassen (1993)
ontwerpt en fotografeert kleurrijke composities van alledaagse objecten, waarbij de gebruiksvoorwerpen in een ander licht komen te staan.

Naomi Modde (1992)
presenteert de analoge fotoserie ‘Zeevlam’, waarin een mistig landschap en het menselijk portret worden gecombineerd tot wonderlijke, autonome beelden achter plexiglas.

 

Naomi Modde: Zeevlam, Jack & Maureen

Ontmoet de kunstenaars

Natuurlijk zijn de kunstenaars aanwezig tijdens de opening, maar ook daarna is er op verschillende momenten de gelegenheid om de exposanten te ontmoeten in de galerie. Houd onze social media en website in de gaten om te zien wanneer dit is!

 

 

 

 

 

 

Rachel van Vliet
Nando Dolleman
Nando Dolleman

 

Kom ook vanaf 14 juni naar Galerie Pouloeuff en bekijk onze nieuwe expositie!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief