Home » Exposities » Licht '19

Licht '19

Exponr: 45 - 2019

Bij deze expositie wordt het thema licht vanuit verschillende invalshoeken benaderd. De kunstenaars vertalen hun perspectieven o.a. via videoprojectie, fotografie, handgeweven textiel en spiegels. De kunstwerken bieden een doorgang naar een andere wereld, bevragen de (collectieve) waarneming, onderzoeken kleur en vlak op speelse wijze, tonen de schoonheid van de natuur en de symbolische waarde van licht. Kom licht opnieuw ervaren bij galerie Pouloeuff.

Officiële opening:

Zondag 17 november van 14:00 tot 17:00 uur.

Openingswoord: 15.00 uur

Periode
De expositie is te zien van 17 november tot en met 19 januari 2020 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.

Openingstijden
Ma t/m do van 11.00 tot 17.00 uur. Vr t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Moe Kim
Moe Kim

De exposanten


 Amber Neef (1997)

In een wereld die steeds drukker lijkt te worden, is het werk van Amber Neef wat we nodig hebben. De rust die de natuur brengt, overgebracht in een samenspel van keramiek en video.
Amber Neef
Amber Neef
Amber Neef


 Alexander van Bakel (1994)

Alexander van Bakel creëert een eigen rationeel zonnestelsel. Opgebouwd uit kubusvormige standaardeenheden. De prints die hieruit voortkomen presenteert hij op lichtbakken die als een soort portalen fungeren naar deze ratio wereld.
Alexander van Bakel
Alexander van Bakel
Alexander van Bakel
Alexander van Bakel
Alexander van Bakel
Alexander van Bakel


 Jetske Visser (1985)

Jetske Visser werkt samen met Michiel Martens en zij laten in hun serie spiegels niet alleen een kopie zien van onze omgeving, maar er ontstaat ook een nieuw beeld. Stroken spiegel echoën en laten een verstoord beeld zien van wat we verwachten te zien.
Jetske Visser
Jetske Visser
Jetske Visser


 Moe Kim (1993)

Moe Kim werkt met weeftechnieken. Het handgeweven textiel is voor haar de perfecte manier om allerlei symbolische ideeën tot uitdrukking te brengen.
Moe Kim
Moe Kim
Moe Kim


 Michiel Martens (1985)

Michiel Martens werkt samen met Jetske Visser en zij laten in hun serie spiegels niet alleen een kopie zien van onze omgeving, maar er ontstaat ook een nieuw beeld. Stroken spiegel echoën en laten een verstoord beeld zien van wat we verwachten te zien.
Michiel Martens
Michiel Martens
Michiel Martens


 Amber ter Haar (1993)

Amber ter Haar werkt samen met Tamira Boogaard en zij onderzoeken de relatie tussen realiteit, de visuele perceptie en het fotografisch beeld door middel van ingrepen in bestaande landschappen en bestaand beeld. De zoektocht naar de relatie tussen fotografie en de vorming van collectieve herinneringen en overtuigingen staat aan de basis van hun praktijk.
Amber ter Haar
Amber ter Haar
Amber ter Haar


 Tamira Boogaard (1992)

Tamira Boogaard werkt samen met Amber ter Haar en zij onderzoeken de relatie tussen realiteit, de visuele perceptie en het fotografisch beeld door middel van ingrepen in bestaande landschappen en bestaand beeld. De zoektocht naar de relatie tussen fotografie en de vorming van collectieve herinneringen en overtuigingen staat aan de basis van hun praktijk.
Tamira Boogaard
Tamira Boogaard
Tamira Boogaard


 Grytsje Suze (1993)

Het werk van Grytsje Suze is niet iets om bij stil te zitten. Keramiek om mee te draaien en te spelen en tassen om mee te dansen en te bewegen. En alles in funky zwart-wit en neon kleuren.
Grytsje Suze
Grytsje Suze
Grytsje Suze

ONTMOET DE KUNSTENAARS

Natuurlijk is iedereen aanwezig tijdens de opening, maar ook daarna bestaat er op verschillende momenten de mogelijkheid om een van de exposanten te ontmoeten in onze galerie. Houd onze social media en website in de gaten wanneer dit is.

 

Grytsje Suze: Suikerpotje
Grytsje Suze: Suikerpotje

 

Kom ook vanaf 17 november naar Galerie Pouloeuff en bekijk onze nieuwe expositie!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief