Home » Exposities » Zoom in

Zoom in

Exponr: 47 - 2020

Kom dichterbij, en bewonder de gelaagdheden van een werk. Is het fotografie of schilderkunst? Nagebootst of echt? Inzoomen op textiel en dat uitvergroten in grote schilderijen. Objecten komen tot leven, veranderen en vergaan. In de fotografie wordt de natuur geïmiteerd door technologie. De werken laten ons stilstaan en nadenken over wat we nu werkelijk zien. Natuurlijke elementen spelen hierbij een rol; een bepaalde lichtinval, invloeden van buitenaf die voor verval zorgen, de nabootsing van water. Neem de tijd, zoom in.

Bekijk de officiële openingsfilm!


Omdat we geen gebruikelijke opening konden organiseren, hebben we een 'openingsfilm' gemaakt, waarin de kunstenaars zichzelf en hun werk presenteren.

De exposanten


 Robin Speijer (1997)

In de schilderijen van Robin Speijer met felle en contrasterende kleuren wordt diep ingezoomd op texturen, plooien en patronen van stof. Losgeweekt van hun originele context en formaat nemen deze stoffen een nieuwe vorm aan door de verf waarmee ze geschilderd zijn.
Robin Speijer
Robin Speijer
Robin Speijer


 Esther Hoogendijk (1987)

De objecten van Esther Hoogendijk veranderen langzaam van vorm, kleur en materie gedurende een periode onder invloed van luchtverplaatsing, verdamping, afbraak of het aanraken van het werk. Het werk toont het voorbijgaan van de tijd en de natuurlijke en menselijke invloeden.
Esther Hoogendijk
Esther Hoogendijk
Esther Hoogendijk


 Maria Makridis (1995)

Maria Makridis toont in haar fotografie ‘Everything I see is true’ een onderzoek naar authenticiteit van de wereld waarin we leven en laat de overlap zien tussen natuur en technologie. Beelden waarvan je op het eerste gezicht niet kan inschatten of het de natuur of een compleet computer gegenereerd beeld voorstelt.
Maria Makridis
Maria Makridis
Maria Makridis

bekijk prijslijst/catalogus

Bezoek de expositie

Je kunt de expositie gewoon bezoeken, maar houd er wel rekening mee dat we de coronavoorschriften in acht nemen (niet meer dan twee bezoekers tegelijk in de Galerie en steeds anderhalve meter afstand houden). Om er zeker van te zijn dat je gewoon naar binnen kunt is het misschien aan te raden een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Periode en openingstijden

De expositie is te zien van 13 juni t/m 23 augustus 2020 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.
Openingstijden: vr & za van 11:00 – 17:00 uur/zo van 12:00 – 17:00 uur

 

 

Esther Hoogendijk: 'Roze Blokje'
Esther Hoogendijk: 'Roze Blokje'

Catalogus

Zoek je een overzicht van de werken die te zien zijn, bekijk hier onze verkoop-catalogus.

N.B. Galerie Pouloeuff ontvangt geen commissie! Het gehele verkoopbedrag komt ten goede aan de kunstenaar. Zo steunen jij en wij nieuw talent!

Heb je interesse in een van deze werken, neem contact op met Galerie Pouloeuff

 

Ontmoet de kunstenaars!

Lijkt het je leuk om de kunstenaars een keer te ontmoeten, geef dit dan bij ons aan. Dan kunnen wij een afspraak plannen in onze galerie. Of houd onze social media en website in de gaten om te zien wanneer de kunstenaar in de galerie is.

Hopelijk tot ziens in Galerie Pouloeuff!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief