Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Exposities » Fotofestival Naarden

Fotofestival Naarden

Exponr: 1 - 2011

Vanaf 21 mei 2011 was een maand lang de expositie/fotowedstrijd van Akademie Vogue te zien in Pouloeuff. Deze expositie was onderdeel van Fotofestival Naarden en door deze organisatie bij Pouloeuff aangebracht.

 

Voor de eerste keer schreef de HBO opleiding Akademie Vogue een fotostylingprijs uit: de Akademie Vogue Award Fotostyling (AVAF). Deze nieuwe, tweejaarlijkse, prijs is de eerste wedstrijd op het gebied van fotostyling in Nederland.

Met deze prijs wil Akademie Vogue fotostyling als volwaardige discipline binnen de fotografie stimuleren. Deze prijs werd in samenwerking met het FotoFestival Naarden georganiseerd. De eerste prijs bedroeg 5.000 euro, de tweede prijs 1.000 euro. De wedstrijd is gericht op studenten van fotoacademies, fotografieopleidingen, kunstacademies en recent afgestudeerde fotografen/fotostylisten. De opdracht kan worden uitgevoerd als fotostylist, als fotograaf of als duo fotostylist/fotograaf. Een selectie van de inzendingen was te zien zijn tijdens het FotoFestival Naarden, tevens vond daar de prijsuitreiking plaats. 

’Pouloeuff’ organiseerde daarnaast een Facebook competitie, waardoor bezoekers aan het festival en alle andere geïnteresseerden op hun favoriet konden stemmen. De winnaar kreeg de gelegenheid gedurende drie maanden in de galerie te exposeren.

Zie alle inzendingen in Pouloeuff hier.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief