Home » Exposities » Laag voor Laag

Laag voor Laag

Exponr: 61 - 2023

Waar kijk ik eigenlijk naar? Het antwoord is niet altijd eenduidig. Niet alleen door het object zelf, maar ook door hoe we kijken. Onze beleving van de realiteit is gekleurd door allerlei opvattingen en ervaringen. Misschien kijken we door het scherm van onze telefoon, met alle informatie en prikkelingen die daarbij horen. Of misschien hebben we dezelfde soort fles al zo vaak gezien dat we er niet meer op letten. In deze expositie brengen drie jonge kunstenaars elk op hun eigen manier lagen van materialiteit en vervreemding aan op de werkelijkheid. Zo geven ze ons de kans om ons opnieuw te verwonderen en na te denken over onze wereld. Joeri Boelhouwer, Teune Derks en Manon Jeuken spelen met wat fotografie kan zijn en doen. Van digitale aanpassingen tot experimenteren met schaal, en van tastbaar maken tot weer kapot maken. De galerie wordt gevuld met installaties, sculpturen, lichtbakken en nog veel meer.

Officiële opening

En verkocht!

Gelijk twee werken verkocht op de eerste dag van de expo ‘Laag voor Laag’. Een kleine impressie van de openingsdag:

 

Expositieduur en openingstijden
Deze expositie is te bekijken van 15 april tot en met 11 juni 2023.

Openingstijden
Vr. & za. van 11:00 – 17:00 uur
 en zo. van 12:00 – 17:00 uur.

 

 

Prospective Remnants 11 van Teune Derks
Prospective Remnants 11 van Teune Derks

De exposanten


 Joeri Boelhouwer (1999)

Joeri Boelhouwer creëert een hyperrealistische, bijna enge wereld door middel van fotografie, CGI (computergegenereerd beeld) en meer. Hiermee reflecteert hij op de razendsnelle digitalisering en de opkomst van virtuele realiteit. Zijn lichtbakken tonen een internetvrije jeugd door de lens van technologie.
Joeri Boelhouwer
Joeri Boelhouwer
Joeri Boelhouwer
Joeri Boelhouwer
Joeri Boelhouwer
Joeri Boelhouwer


 Teune Derks (1991)

Teune Derks maakt sculpturen en ruimtelijke installaties gecombineerd met fotografische beelden waarin hij de nadruk legt op de materialiteit en tastbaarheid, zowel in de fotografische beelden als van de fysieke objecten. Zijn werk gaat over onze esthetische ervaring van massa-geproduceerde producten, waarbij hij herkenbare vormen belicht als hedendaagse relikwieën of archeologische vondsten uit de toekomst.
Teune Derks
Teune Derks
Teune Derks
Teune Derks
Teune Derks
Teune Derks


 Manon Jeuken (1994)

Manon Jeuken maakt plaatsgebonden installaties waarin sculptuur en fotografie een centrale rol spelen. Geïnspireerd door de oase biedt ze de bezoeker een moment los van de alledaagse beslommeringen. Door te spelen met realiteit en illusie creëert ze een bevreemdende, andere wereld.
Manon Jeuken
Manon Jeuken
Manon Jeuken
Manon Jeuken
Manon Jeuken
Manon Jeuken

bekijk prijslijst/catalogusSchrijf je in voor onze nieuwsbrief