Home » Exposities » Zona Traffico Limitato

Zona Traffico Limitato

Exponr: 66 - 2024

De kunstenaars in deze expositie gaan de straat op en observeren daar hoe de openbare ruimte ons leidt. Wat zijn onze relaties met steden, straatnaamborden, transportmiddelen en andere mensen? Deze observaties en vragen vormen een startpunt voor de deelnemende kunstenaars Rebecca Cuschera, Floortje Kortekaas en Bauwke van de Wiel. Alle drie transformeren zij aspecten uit hun omgeving om deze opnieuw te contextualiseren. Zo brengen ze de buitenwereld op verschillende wijzen naar binnen. Zona Traffio Limitato duidt op een zone met beperkt verkeer. Het kan gezien worden als een plek waar de voetganger domineert en waar ruimte is om te dwalen. Zona Traffio Limitato weerspiegelt zowel de materiaalkeuze en onderwerpen van de tentoongestelde kunst als de locatie van de galerie. Drie woorden die de werken van de drie kunstenaars met elkaar verbinden.

Officiƫle Opening

Zondag 18 februari
van 14.00 en 17.00 uur

Tijdens het openingswoord om 15.00 uur zullen de kunstenaars vertellen over hun werk. Ook de rest van de dag zijn ze aanwezig voor kennismaking en toelichting.

Je bent van harte welkom!

Periode en openingstijden.

De expositie is te zien van 17 februari t/m 14 april 2024 en wel op de volgende dagen:
- vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur
- zondag van 12.00-17.00 uur.

 

 

Exposanten

Rebecca Cuschera (1998) laat vilt en aluminium samenkomen in abstracte sculpturen van uiteenlopende formaten. Het werk richt zich op materiële interacties met haar omgeving.

Floortje Kortekaas (1999) presenteert een constructie van werken die de ruimte en sculpturen met elkaar verbinden en worden weergegeven in videobeelden. De installatie wordt sterk beïnvloed door menselijke interactie en de omgeving waarin het zich bevindt.

Bauwke van de Wiel (1998) maakt net-niet-herkenbare schilderijen die voortkomen uit de beelden die zij in haar dagelijks leven tegenkomt en fotografeert.

 

 

Bezoek dus onze galerie op 18 februari!

Of ergens tussen 17 februari en 14 april.

Turfpoortstraat 36a
1411 EG Naarden-Vesting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief