Home » Kunstenaars » Paola Sabourin

Paola Sabourin

Zie ook expositie(s): > Transformatie  
Publieksverkiezing: > januari 2016  
Werkveld: Design
Badkamers hebben de neiging om een nogal 'koude' ambiance uit te stralen en worden vaak uitsluitend gebruikt voor de praktische aspecten voor de dagelijkse wasbeurt. Toch is dit waar we nu zo veel meer doen, dan alleen maar wassen; het is waar we ons voorbereiden op de komende dag, mentaal en fysiek.

Composure

Paola Sabourin is van mening dat deze 'zorg' momenten extra aandacht verdienen en in een intiemere setting. Geïnspireerd door de 16e-eeuwse kleedkamers, ontwikkelde ze een kap- en wastafel die deze rituelen naar de rustige heiligdom van de slaapkamer verhuizen. 'Composure' is een reeks vrijstaande meubels met wastafel, opslag en spiegel die in gerangschikte compositie is samengesteld, afhankelijk van de verschillende behoeften.

 

Bio

Paola Sabourin studeerde in 2015 af aan de Design Academy Eindhoven Bachelor (Product Furniture Space Design). In 2008 studeerde zij af aan de Ecole Supérieure d’art et de Design in Reims (Product Furniture Space Design)en in 2008 aan de Ecole Européenne Supérieure de L’ Image in Poitiers (Fina Arts foundation course).


GallerySchrijf je in voor onze nieuwsbrief