Home » Kunstenaars » Grytsje Suze

Grytsje Suze

Geboren: 1993
Zie ook expositie(s): > Licht '19  
Werkveld: Beelden/objecten
Het werk van Grytsje Suze is niet iets om bij stil te zitten. Keramiek om mee te draaien en te spelen en tassen om mee te dansen en te bewegen. En alles in funky zwart-wit en neon kleuren.

Let’s Play

De titel, Let’s Play, slaat zowel op het maakproces als op het eindproduct. Tijdens het maken ging het Grytsje Suze vooral om het spelen met vormen, kleuren, materialen en beweging. Ze experimenteert veel in haar maakproces. Ontdekt door verrassende elementen te combineren en borduurt hierop voort. Dit resulteerde in interdisciplinair werk dat aanzet tot bewegen. Doordat haar werk vervreemdende elementen bezit, lokt het een enthousiaste reactie uit.

 

Streetart, Pop-Art, dans en muziek

Het brein van Grytsje Suze is een constante, oneindige stroom aan nieuwe ideeën en beelden. Geïnspireerd door met name Streetart, Pop-Art, dans en muziek is haar werk herkenbaar door een eigen beeldtaal. Het gebruik van diverse materialen, opvallende kleuren en speelse elementen zijn hierin typerend. Zo slaagt ze erin om, ondanks de interdisciplinariteit van haar werk en het grote verschil in haar eindproducten, toch een geheel te vormen.

 

BIO

Grytsje Suze studeerde in 2019 in Docent Beeldende Kunst en Vormgeving bij ArteZ Arnhem. Haar werk werd geëxposeerd op de Dutch Design Week 2019.

 


GallerySchrijf je in voor onze nieuwsbrief