Home » Kunstenaars » Nadine Meeuwis

Nadine Meeuwis

Werkveld: Fotografie
Mensen prikkelen om op een andere manier naar gewone dingen te kijken. Ogen openen en hersens herschikken. Inspireren en hercreëren.
Zilveren Kei en de Pouloeuff fotowedstrijd Sfeerbeeld

2013 - Fotografie

Nadine Meewis combineert verschillende kunstuitingen in haar werk. Van fotografie tot mode en van kunstboekjes tot  film. Filosofie vindt ze een belangrijk onderdeel van haar kunst. Zij wil er hiermee een diepere betekenis aan meegeven. Haar kunstmotto is laten zien wat je niet ziet. Zij wilt mensen prikkelen om op een andere manier naar gewone dingen te kijken. Daarbij wilt zij ruimte aan de kijker laten voor eigen interpretatie. Zij streeft in haar kunst naar originaliteit en vernieuwing op een verfijnde manier.

 

Kunstenares in beweging

Nadine Meewis is een kunstenares in beweging. Na het winnen van de Zilveren Kei is Nadine niet meer uit beeld geweest. Zo heeft ze geëxposeerd in de GSA Galerie, het Raadhuis van Dudok, Museum Hilversum, het Dresselhuyspaviljoen op Landgoed Zonnestraal, en tijdens de Atelierdagen Hilversum. Ze geeft meerdere kunstmodeshows, waaronder in de rijdende "Trein van de Vrijheid" en met een stuk in het Centraal Museum Utrecht. Ook verschijnt zij regelmatig via de radio of de krant. 

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief