Home » Hier zit galerie Pouloeuff

Hier zit galerie Pouloeuff


Galerie Pouloeuff vindt u aan de Turfpoortstraat 36a (hoek Peperstraat) in Naarden - Vesting. De Turfpoortstraat is de verbindingsweg tussen de Marktstraat en het Vestingmuseum.

Naarden-Vesting

@ NAARDEN-VESTING?
Galerie Pouloeuff ligt midden in het centrum van het historische vestingstadje Naarden. Een bezoek aan een van onze exposities is dus prima te combineren met een stadswandeling, een bezoek aan het Vestingmuseum of een culinair bezoekje aan een van de vele restaurantjes of terrassen. 
Op loopafstand van de vesting ligt ook het beschermde Naardermeer. En een bezoek aan het gloednieuwe bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is zeer de moeite waard.

Met de auto of met het openbaar vervoer

PARKEREN 
Je kunt parkeren op het Adriaan Dortmansplein, bij de voormalige VVV en de Promerskazerne. Vanuit hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de galerie. 

OPENBAAR VERVOER
Vanaf station Naarden-Bussum kunt u met de bus richting Weesp Station (Connexxion Bus 110, uitstaphalte Westwalstraat) naar de vesting. Let wel, in het weekend rijdt deze slechts 1 keer per uur. U kunt op station Naarden-Bussum ook gebruik maken van de OV-fiets. Dit moet wel van te voren geactiveerd zijn op uw OV-chipkaart.  
Te voet is het een klein halfuurtje lopen van station Naarden-Bussum naar de galerie.

Contactgegevens en openingstijden

Adres:
Turfpoortstraat 36a 
1411 EG Naarden-Vesting 
Tel. 035-6940406

Openingstijden:
vrijdag: 11.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 11.00 tot 17.00 uur
zondag: 12.00 tot 17.00 uur 

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief