Home » Nieuws: » 12-03-2016 : Pouloeuff gaat weer naar Museum IJsselstein

Pouloeuff gaat weer naar Museum IJsselstein

12-03-2016
In 2015 een aantal exposities gemist bij Galerie Pouloeuff? Of misschien graag nog een keer het werk van een kunstenaar willen zien? Kom dan naar Museum IJsselstein. Vanaf zaterdag 12 maart is het allemaal nog een keer te bewonderen.

Overzichtstentoonstelling Museum IJsselstein

Net als in 2014 is er ook nu weer een overzichtstentoonstelling met werken van onze jonge talenten bij Museum IJsselstein.

Aanstormende talenten die net zijn afgestudeerd van een kunstopleiding, dat zorgt voor een prikkelende tentoonstelling. De energie, speelsheid en kwaliteit spat er van af. Er worden nieuwe of bijzondere technieken en materialen gebruikt, zeer uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. De jonge kunstenaars geven een verfrissende, humoristische of juist confronterende blik op de maatschappij waarin wij leven.

Bekijk galopperende paarden in de zee, dromerige portretfoto’s, een drijvende vissenkom, een blauwe figuur in een bosrijke omgeving, samengesmolten dieren en dromerig porselein in zoete kleuren.

Kunstwerken’ waarin al deze intrigerende onderwerpen aan bod kwamen, waren het afgelopen jaar te zien in diverse tentoonstellingen bij Galerie Pouloeuff Vanaf 2014 werkt Museum IJsselstein (MIJ) intensief samen met Galerie Pouloeuff.

  • Zaterdag 12 maart is de officiële opening en iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Wat je moet weten


  • Aanstormend talent bij MIJ 
  • Het beste uit 2015 van Galerie Pouloeuff 
  • 12 maart -29 mei 2016 
  • Adres: Walkade 2, IJsselstein 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief