Home » Nieuws en media » Word gratis lid van de Beroeps Organisatie Kunstenaars

Word gratis lid van de Beroeps Organisatie Kunstenaars

26-06-2018
De Beroeps Organisatie voor Kunstenaars (BOK) nodigt alle exposanten en oud-exposanten van Galerie Pouloeuff uit om in 2018 gratis lid te zijn van de meest actieve organisatie in de kunstsector.

Waarom doet BOK dit voor Pouloeuff-exposanten?

BOK is in korte tijd sterk gegroeid en ziet graag dat meer jonge kunstenaars zich bij de beroepsorganisatie aansluiten. Het gratis lidmaatschap tot eind dit jaar was al eerder ingevoerd voor pas afgestudeerden. Voor de exposanten van Galerie Pouloeuff doen zij dit omdat onze galerie jonge kunstenaars (tot 30 jr.) een uitgelezen mogelijkheid geeft om te exposeren (geen provisie of hanggeld).

Met het gratis lidmaatschap bij BOK tot eind dit jaar willen zij jonge professionele kunstenaars op het zakelijke en artistieke vlak (nog) verder helpen.

 

Wat kun je verwachten als je tot eind 2017 gratis lid bent van BOK?

- Een tweewekelijkse online nieuwsbrief met nuttige informatie zoals inschrijvingen voor kunstopdrachten/designwedstrijden, aangeboden atelierruimtes, kortingen op kunstenaarsbenodigdheden, etc… (Google op het woord ‘kunstopdrachten’ en boknet.nl staat bovenaan in de zoekresultaten).

- Op de pagina Kunstnieuws kun je exposities onder de aandacht brengen, ze hebben gratis contractvoorbeelden en leveringsvoorwaarden (voor afspraken met galeries bijvoorbeeld), boekhoudadvies, kunstverzekeringen en geef je les/workshops in kunst, dan kun je dat ook op deze site onder de aandacht brengen.

 

Zit er een adder onder het gras?

Jazeker! Een gigantische adder. Zij gaan je in november vragen of je ook lid van BOK wilt zijn in 2018. Zij gaan het vragen, dus er is geen stilzwijgende verlenging. Mocht je lid blijven, dan betaal je in plaats van het standaardtarief van 50 euro in het eerste jaar slechts 25 euro in 2018.
 
Alle BOK-leden hebben begin dit jaar 50 euro thuiskopievergoeding ontvangen, die krijg je in 2018 ook als nieuw lid. Lees hier meer over.

Word dus gratis lid van BOK tot eind 2017

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief