Home » Nieuws en media » Workshop subsidie aanvragen
25 april

Workshop subsidie aanvragen
25 april

14-04-2018
De Keep an Eye Academy gaat weer van start! Op 25 april kom je in de workshop subsidies aanvragen alles te weten over de do’s en don’ts bij het aanvragen van subsidie. Deze workshop wordt gegeven door docent Marion Beltman.

Een goed projectplan is de basis

Als je subsidies wilt aanvragen voor avontuurlijke artistieke projecten is het van belang om te weten hoe je daar een overtuigend projectvoorstel voor schrijft en waar je allemaal op moet letten. Aan de hand van opdrachten ontwikkel je geschikt basismateriaal. We werken aan je artistieke visie, wat is je projectplan, hoe ziet je financieringsmix er uit en hoe richt je vervolgens je marketing in? Docent Marion Beltman geeft tips en zal haar ervaring met het beoordelen van subsidieaanvragen met je delen, zodat jij beslagen ten ijs komt. ‘Een goed plan is concreet, verleidt en maakt de energie van de aanvrager voelbaar.’

Workshopinfo

De workshops worden in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven, dus er is veel ruimte voor jouw eigen situatie.

Voor wie?

Iedereen die actief is in de kunst- en cultuursector kan zich opgeven voor de Keep an Eye Academy workshops.

Kosten?

€ 50 als je nog studeert of tot 3 jaar geleden bent afgestudeerd
€ 80 als je langer dan 3 jaar geleden bent afgestudeerd
(Prijzen inclusief BTW en lunch)

Datum en aanvang:

25 april 10.00-17.00 uur

Locatie:

Galerie Pouloeuff
Turfpoortstraat 36a
Naarden-Vesting

Inschrijven

Inschrijven? Je kunt inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar keepaneye@spinenweb.nl. Onder vermelding van "Workshop Subsidie Aanvragen", je naam, contactgegevens en of je studeert of na 2014 bent afgestudeerd. En of je Nederlands spreekt. 

 


Marion Beltman

Marion Beltman geeft workshops en trainingen. Zij verzorgt alweer enige jaren modules voor de HKU, het NCOI, FNV KIEM, BKKC, C-O en diverse culturele netwerken. Marion: “Mijn kunstopleiding maakt dat ik out of the box kan denken en creatieve werkvormen toepas tijdens de workshops, zodat iedereen actief betrokken raakt. En als bestuurskundige met marketingkennis, heb ik een solide basis van gangbare theorieën waarmee we het plan een stevig fundament geven.”

 


 

Keep An Eye Academy

Ben jij een gemotiveerde kunstenaar, fotograaf, filmmaker, designer of muzikant? De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor talenten en geeft je graag  een steuntje in de rug.Om als artistieke professional succesvol te worden en te blijven, is het belangrijk om  naast vakinhoudelijk kennis ook ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.Daarvoor kun je terecht bij de Keep an Eye Academy. Gedurende het jaar bieden wij workshops en lezingen aan voor een kleine vergoeding waarbij belangrijke aspecten van het ondernemerschap aan bod komen. De workshops worden geven in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.

In 2018 worden de volgende workshops gegeven:

- 25 april Subsidies werven
- 27 september Ondernemersplan maken
- 10 oktober Boekhouden
- 22 november Website bouwen

Houd de Keep an Eye Academy dus in de gaten!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief