Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Nieuws: » 01-03-2019 : Pouloeuff gaat weer naar Museum IJsselstein

Pouloeuff gaat weer naar Museum IJsselstein

01-03-2019
Museum IJsselstein (MIJ) toont dit voorjaar een selectie van werken van jonge kunstenaars die in 2017 en 2018 bij ons in Galerie Pouloeuff hebben geƫxposeerd. Dit is alweer het vierde jaar dat het museum een tentoonstelling wijdt aan onze jonge, aanstormende talenten. De opening van deze tentoonstelling vindt plaats op 9 maart om 15.00 uur.

Dit jaar is een zevental jonge makers geselecteerd om hun werk te laten zien. Op een speelse manier zoeken zij naar de vorm van hun werk. Ze schilderen, beeldhouwen, assembleren en ontwerpen. Vaak speelt taal hierin een rol. Een titel die een absurde werkelijkheid suggereert, een gebied dat zich afspeelt buiten de randen van het schilderij, of een begrip dat juist een steeds terugkerende begrenzing geeft. Het beeld en de taal vullen elkaar aan en vertellen een verhaal.


MIJ vindt het belangrijk om een diversiteit aan kunstdisciplines te laten zien, van lokaal tot internationaal bekend, van gevestigde namen tot aanstormend talent. Om die reden werkt MIJ voor deze tentoonstelling samen met onze galerie.

Check ook de website van MIJ

Deelnemende kunstenaars

Deelnemende kunstenaars aan de tentoonstelling “Beeld Taal. Aanstormend talent van Galerie Pouloeuff” zijn:

Wat je moet weten voor de opening

Tentoonstelling: 'Beeld Taal. Aanstormend talent van Galerie Pouloeuff'
Wanneer: Zaterdag 9 maart
Aanvang: inloop 14.30 uur, opening 15.00 uur
Adres:
Museum IJsselstein
Walkade 2
IJsselstein

De tentoonstelling is te zien tot en met 26 mei.

@ WEBSITE 'MIJ'

Komt allen!

.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief