Home » Nieuws: » 01-07-2019 : Gezocht: Kunstenaars met lichtobjecten/werken

Gezocht: Kunstenaars met lichtobjecten/werken

01-07-2019
Galerie Pouloeuff licht aan het eind dit jaar de donkere wintermaanden op met een expositie over licht. Maak jij werk met of over licht, ben je niet ouder dan 35 en wil je dat jouw object hierbij komt te hangen of staan? Meld je dan nu aan!

Werk jij met licht?

Het duurt nog even, maar wij denken al na over het einde van het jaar. Galerie Pouloeuff toont namelijk tijdens een de wintermaanden een expositie over licht. Daarom zijn wij op zoek naar kunstenaars die lichtobjecten maken of werken hebben die op een andere manier over licht gaan, zodat we de donkere maanden met bijzonder werk op kunnen lichten. De objecten zullen in de maanden november, december en januari te zien zijn. Buiten de openingsuren om houden wij het licht aan, de werken zijn daarom ook na sluitingstijd te bewonderen. Een unieke kans dus om je werk te presenteren!

 

 

 

Ook deelnemen?

Heb jij een kunstwerk waar licht een belangrijke rol heeft en wat gepresenteerd kan worden in onze galerie?
Mail dan een foto, concept van je ontwerp, formaat, titel samen met je contactgegevens, website en leeftijd naar pouloeuff@spinenweb.nl. Dit kan tot 16 augustus. Uit de inzendingen maakt het team van de galerie een selectie.

We moedigen het maken van nieuw werk van harte aan! Houd er dan wel rekening mee dat het voor 13 november klaar moet zijn. De tentoonstellingsperiode is namelijk van 13 november tot en met 19 januari.

Wil je meer informatie? Mail of bel (06-17558046) ons even.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief