Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Nieuws: » 22-11-2019 : Opening: zondag 1 decemberWindow of Opportunity

Opening: zondag 1 decemberWindow of Opportunity

22-11-2019
Het is weer tijd voor een nieuw kunstwerk in de serie 'Window of Opportunity': een serie presentaties waarin jonge getalenteerde beeldend kunstenaars een kunstwerk maken voor het monumentale raam in de gevel van het theater.

Opening

Je bent van harte uitgenodigd voor de opening van de derde editie van Window of Opportunity op zondag 1 december vanaf 17.00 uur. Dit keer spelen de kunstenaars Jetske Visser (1985) en Michiel Martens (1985) de hoofdrol met het kunstwerk Cosmic View.

 

Martens & Visser

Martens & Visser is een samenwerking tussen Michiel Martens en Jetske Visser. In hun werk staan de thema’s beweging en transformatie, geïnspireerd door de natuur, centraal. Het tastbare en het digitale vloeien samen in installaties, sculpturen en objecten. "Het is alsof Martens en Visser's werk tussen de werkelijkheid en een denkbeeldige, droomachtige wereld bestaat. Met hun werk suggereren ze een voorbijgaand moment, ongrijpbaar en mogelijk het volgende ogenblik weer verdwenen." Jan Rudolph de Lorm, directeur museumzaken Singer Laren

 

Kom ook!

Kom ook naar de opening! Je kan je tot 26 november aanmelden door een mail te sturen naar opening@singerlaren.nl. Vermeld in deze mail ook met hoeveel personen je komt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief