Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Nieuws: » 13-05-2020 : Gezocht: Kunstenaars met lichtwerk Voor de lichtexpositie in de komende winter

Gezocht: Kunstenaars met lichtwerk Voor de lichtexpositie in de komende winter

13-05-2020
Galerie Pouloeuff licht ook dit jaar weer de donkere wintermaanden op met een expositie over licht. Maak jij werk dat licht geeft of heeft jouw werk het thema licht en zou je graag mee willen doen aan deze expositie? Meld je dan nu aan!

Licht in het donker!

Voor de “LICHT”-expositie zijn wij opzoek naar kunstenaars die lichtobjecten maken of werken hebben die op een of andere manier over licht gaan. 
Met deze werken willen wij de donkere maanden november, december en januari oplichten. In de avonduren houden wij de lichtwerken aan, zodat deze ook na sluitingstijd te bewonderen zijn. Een unieke kans om je werk te presenteren!

Zo doe je mee

Heb jij een kunstwerk waarin licht een belangrijke rol speelt en wat gepresenteerd kan worden in onze galerie? Mail dan een foto, concept van je ontwerp, formaat, materiaal en titel samen met je contactgegevens, website en geboortejaar naar pouloeuff@spinenweb.nl.

 

Moe Kim, 2xl black. LICHT 2019
Moe Kim, 2xl black. LICHT 2019

Deadline: 1 juli

Aanmelden kan tot 1 juli. Uit de inzendingen maken wij een selectie voor de “LICHT”-expositie. We moedigen het maken van nieuw werk van harte aan! Houd er dan wel rekening mee dat het voor 10 november klaar moet zijn. De expositieperiode is van 14 november 2020 tot en met 17 januari 2021.

Doe ook mee!

Wil je meer informatie? Mail of bel (06-17558046) ons even.


Tubien van Wulften
Tubien van Wulften
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief