Home » Spacemakers

Spacemakers

Keep an Eye Spacemakers is een jaarlijks terugkerend kunstproject waarbij een klein groepje kunstenaars met totaal verschillende stijlen, materiaalgebruik en conceptuele ideeën een zomermaand lang samen werken in Galerie Pouloeuff onder begeleiding van een gerenommeerde kunstenaar. In deze residentie masterclass benutten zij de gehele galerie als vrije experimenteerruimte en door de onderlinge invloed en kruisbestuiving vinden zij nieuwe wegen in hun werk. De galerie is gedurende deze maand te bezoeken als open atelier waar je kunst in wording kunt beleven!

Spacemakers #4 - 2021

Van 31 augustus tot en met 24 september gebruiken 3 jonge kunstenaars de galerie als werkruimte tijdens de 4e editie van de Masterclass Keep an Eye Spacemakers. In deze periode biedt de galerie hun de ruimte om te experimenteren, samen te werken en elkaar te inspireren tot nieuw werk. Ditmaal onder begeleiding van beeldend kunstenaar Rob Voerman.

Expositie SPACEMAKERS 2021

 

 

Eerdere edities

Spacemakers #3 - 2020

Kunstenaars: Jesse Strikwerda, Mirthe Klück, Pip Passchier en Mariska Koolen.
Begeleidend kunstenaar: Ad de Jong


Spacemakers #2 - 2019

Kunstenaars: Meg Forsyth, Janneke Kornet, Felipe van Laar, Pris Roos en Mayke Verhoeven. Zij werden begeleid door beeldend kunstenaar Marjolijn de Wit.


Spacemakers #1 - 2018

Kunstenaars: Krisztina Czika, Inge van Heerde, Ruben Jager, Jaap Kamsma en Joyce ter Weele. Begeleidend kunstenaar: Tanja Smeets.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief