Home » Spacemakers

Spacemakers

Keep an Eye Spacemakers is een jaarlijks terugkerend kunstproject waarbij een klein groepje kunstenaars met totaal verschillende stijlen, materiaalgebruik en conceptuele ideeën een zomermaand lang samen werken in Galerie Pouloeuff onder begeleiding van een gerenommeerde kunstenaar. In deze residentie masterclass benutten zij de gehele galerie als vrije experimenteerruimte en door de onderlinge invloed en kruisbestuiving vinden zij nieuwe wegen in hun werk. De galerie is gedurende deze maand te bezoeken als open atelier waar je kunst in wording kunt beleven!

Spacemakers #6 komt eraan!

Ben jij pas afgestudeerd aan een kunstacademie en wil jij je werk verder ontwikkelen met de hulp van een periode van intensieve begeleiding? Dan is deze residentie-masterclass echt iets voor jou! Met de residentie-masterclass 'BIOSPHERE NAARDEN, a bubble in space and time' kun je loskomen van je eigen vaste werkwijze om helemaal nieuw naar je omgeving en je eigen werk te kijken. Samen met anderen werk je geheel september 2023 aan een tentoonstelling in Galerie Pouloeuff. Deze editie van Spacemakers wordt begeleid door kunstenaar Arjan van Helmond.

Je kunt je hier aanmelden voor Spacemakes #6!

 

 

 

Eerdere edities

 

Spacemakers #5 - 2022

Kunstenaars: Marijn van der Eyden, Merijne Spits en Kim van Dijk.
Begeleidend kunstenaar: Rob Voerman


Spacemakers #4 - 2021

Kunstenaars: Samantha Vlaming, Erik Aardema en Karina Puuffin.
Begeleidend kunstenaar: Evi Vingerling


Spacemakers #3 - 2020

Kunstenaars: Jesse Strikwerda, Mirthe Klück, Pip Passchier en Mariska Koolen.
Begeleidend kunstenaar: Ad de Jong


Spacemakers #2 - 2019

Kunstenaars: Meg Forsyth, Janneke Kornet, Felipe van Laar, Pris Roos en Mayke Verhoeven. Zij werden begeleid door beeldend kunstenaar Marjolijn de Wit.


Spacemakers #1 - 2018

Kunstenaars: Krisztina Czika, Inge van Heerde, Ruben Jager, Jaap Kamsma en Joyce ter Weele. Begeleidend kunstenaar: Tanja Smeets.

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief