Home » Spacemakers

Spacemakers

Keep an Eye Spacemakers is een jaarlijks terugkerend kunstproject waarbij een klein groepje kunstenaars met totaal verschillende stijlen, materiaalgebruik en conceptuele ideeën een zomermaand lang samen werken in Galerie Pouloeuff onder begeleiding van een gerenommeerde kunstenaar. In deze maand benutten zij de gehele galerie als vrije experimenteerruimte en door de onderlinge invloed en kruisbestuiving vinden zij nieuwe wegen in hun werk. De galerie is gedurende deze maand te bezoeken als open atelier waar je kunst in wording kunt beleven!

Spacemakers #3 - 2020

De 'spacemakers'  Jesse Strikwerda, Mirthe Klück, Pip Passchier en Mariska Koolen hebben meer dan drie weken in onze galerie samen gegeten, gewerkt en met begeleiding van kunstenaar Ad de Jong gezocht naar nieuwe wegen in hun dagelijkse praktijk van werken. Om zo tot nieuwe inzichten en manieren van werken te komen en een stap in hun ontwikkeling te zetten als een bredere basis voor hun kunstenaarschap.

Bezoek de expositie SPACEMAKERS #3

 

 

Spacemakers #2 - 2019

Na het succes van vorig jaar nemen vijf jonge getalenteerde kunstenaars van 26 augustus tot 23 september 2019 weer hun intrek in Galerie Pouloeuff. Dimaal zijn het de kunstenaars Meg Forsyth, Janneke Kornet, Felipe van Laar, Pris Roos en Mayke Verhoeven die de uitdaging zijn aangegeaan. Zij worden begeleid door beeldend kunstenaar Marjolijn de Wit wiens werk furore maakt in binnen- en buitenlandse galeries en musea.

Bekijk SPACEMAKERS #2

 

 

kunstenaar Marjolijn de Wit
kunstenaar Marjolijn de Wit

Spacemakers #1 - 2018

In de zomer van 2018 werd de aftrap gegeven voor Keep an Eye Spacemakers. Het begon als een wild idee waarbij onze Galerie volledig overhoop werd gehaald. Het resultaat was evenwel meer dan de moeite waard. 

Expositie SPACEMAKERS 2018

 

 

Keep an Eye Spacemakers, editie 1
Keep an Eye Spacemakers, editie 1Schrijf je in voor onze nieuwsbrief