Home » Pouloeuff Publieks Award » oktober 2017

Pouloeuff Publieksaward, oktober 2017

In de expositie 'Aanschouwing' kan iedereen in de maand oktober stemmen op de werken van Roselien Hassing, Henk-Sjoerd Hinrichs, Kevin Timmerman en Thomas Westphal. Doe ook mee en zorg ervoor dat jou favoriete kunstenaar 500 euro wint!
Werk 1
tussenstand58
stemmen

Untitled, serie 'Het tussenmoment'
Roselien Hassing

Untitled, serie 'Het tussenmoment'
KIES DIT WERK >  

Dit fotowerk is een visueel gevolg van een onderzoek naar tijd. Tijd en de ervaring van tijd zijn twee hele verschillende dingen.
Het werk is ontstaan op vaste momenten op de dag, voor een half jaar lang. Het ging hierbij om het moment van opname, en niet de plek waar Roselien Hassing zich bevond. Dat moment van opname was een half jaar lang op dezelfde tijd op de dag. In de trein van Enschede naar Amsterdam en weer terug. Dit geeft (vanzelfsprekend) bij elke opname een ander resultaat.

Formaat: 50 x 50
Materiaal: analoge c-print fotografie, aluminium
Werk 2
tussenstand108
stemmen

Inspector Gadget
Henk-Sjoerd Hinrichs

Inspector Gadget
KIES DIT WERK >  

Digitale reproductie is onze primaire bron geworden wat beeld consumptie betreft. Het verschil tussen schilderen en een JPEG is onzichtbaar geworden.
De Stijl is zo’n voorbeeld die zich heeft verspreid als een beeldvirus over het internet wereldwijd. Google geeft ons 5 miljoen hits in 2.6 seconden.
Mondriaan heeft 100 jaar geleden een grote bom laten ontploffen en de resonantie is voelbaar op de dag van vandaag.
Mijn doel is om een hedendaagse Mondriaan te creëren en te voorspellen wat hij vandaag de dag zou hebben gemaakt. Mijn werk doet onderzoek naar nieuwe technologieën die de hedendaagse schilderprocessen beïnvloeden, terwijl ik ook reflecteer op het idee dat reproductie, consumptie en proliferatie van beelden en media onze cultuur vormen.

Materiaal: hout, polyesterhars, doek op hout
Werk 3
tussenstand34
stemmen

Mieren spang
Kevin Timmerman

Mieren spang
KIES DIT WERK >  

De natuur zit vol gevaar, deze mieren zijn op de vlucht voor de Cordyceps schimmel. Tussen hun kaken hun kostbaarst bezit, larven als parels. Maar een van deze larven is niet wat het lijkt. Het is een rupsje, vermomt als een mierenlarve, weggenomen van het gevaar.

Materiaal: zilver, goud, koper, parels
Werk 4
tussenstand0
stemmen

Into the fold, without a suit
Thomas Rogier Westphal

Into the fold, without a suit
KIES DIT WERK >  

In het werk ‘into the fold’ gaat Thomas Westphal in op hoe het vouwen iets kan verbergen en iets nieuws kan laten zien binnen een kader. De serie is ontstaan uit een interesse in de theorie ‘fabrics of meaning’, een theorie die ervan uitgaat dat de wereld van de mens een sociaal web is. In de communicatie van de mens bevinden zich vormen, kaders en overeenkomsten, afhankelijk van externe factoren als cultuur, maatschappij en opvoeding. Dit is vergelijkbaar met hoe stoffen zich bewegen. Het vouwt dubbel, vervormt, bekleed, verbergt iets of maakt juist iets zichtbaar.

Materiaal: aluminium met verf

Bevestiging keuze Werk van de Maand

Je hebt hierboven jouw keuze voor het beste werk van de maand oktober 2017 gemaakt? Stuur je keuze in door het volgende formuliertje in te vullen en in te zenden. Hierop zul je (ter controle) een e-mail ontvangen om je keuze te definitief te maken. Ten overvloede: je kunt natuurlijk maar 1x meedoen. EN: Please fill in this form to vote for your favorite work and send it. You wil recieve an e-mail in which to confirm your choice.

Mevr.     Dhr.
Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.
EN: Please tell us why you like this work so much.

(max 255 tekens)
Ja     Nee  


BELANGRIJK
Vergeet niet om je keuze te bevestigen door in de e-mail die je zult ontvangen de bevestigingslink aan te klikken. Dit doen we om een zo eerlijk en zorgvuldig mogelijke verkiezing te verkrijgen.

ATTENTIE
Tijdens de stemming verschijnen de resultaten direct hier op deze pagina. Echter bij sluiting van de stemming wordt alles nagelopen en wordt er gecontroleerd op onregelmatigheden en pogingen tot oneerlijke manipulatie. Er volgt dan pas een definitieve uitslag.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
IMPORTANT:
please check your email inbox and follow the instructions to confirm your vote.

PLEASE NOTE:
After the voting period, all votes are gathered to check for irregularities and possible fraudulent votes will be removed. Only after this the results will be definite and the outcome will be final.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

powered by  Keep an Eye   2017