Home » Pouloeuff Publieks Award » juni 2018

Pouloeuff Publieksaward, juni 2018

Tijdens de expositie 'Transformeren' kan er in onze publieksverkiezing gestemd worden op een van de werken van de deelnemende kunstenaars. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 500,- euro en jij als stemmer kunt een fijne dinercheque van 100,- euro winnen. Doe dus ook mee en vertel ons waarop jouw keuze gebaseerd is!
Werk 1
tussenstand160
stemmen

Interstice
Yara de Kok

Interstice
KIES DIT WERK >  

Yara de Kok gaat in haar collage- en schilderwerk op zoek naar een spanning tussen realistische en surrealistische ruimtes door middel van architectonische vormen. Ze werkt vanuit persoonlijke fascinaties en herinneringen. Door verschillende media en technieken maakt zij nieuwe composities waarin zij een samenkomst van verschillende lagen en perspectieven tot stand brengt. Er ontstaan vervreemde ruimtes die met de fantasie van de kijker aangevuld worden om te begrijpen wat je ziet. Onverwachte combinaties vormen zo een eenheid.

Materiaal: foto, hout, karton, verf
Werk 2
tussenstand229
stemmen

Drowning in objects
Jelijn Verhoeven

Drowning in objects
KIES DIT WERK >  

Het werk van Jelijn Verhoeven draait om de synthetische materialen en objecten die mensen na gebruik weggooien. Het idee is ontstaan vanuit een fascinatie met de esthetische kant van deze objecten: de kleuren die plastic materialen met zich meedragen en de vorm die een fles heeft. Dit laat zien dat je niet altijd dure materialen hoeft te gebruiken om iets esthetisch te maken. De objecten zijn gedeconstrueerd en getransformeerd naar nieuwe sculpturen, waarin nog duidelijk herkenbare alledaagse vormen te herkennen zijn.

Materiaal: divers synthetisch materiaal
Werk 3
tussenstand83
stemmen

Zandvoort
Lukas de Kort

Zandvoort
KIES DIT WERK >  

Lukas de Kort bevraagt in zijn fotografie werk wat een plek is. Is het een bepaalde ruimte of een punt in de ruimte? Of is het niet meer een persoonlijke associatie? En is een waas van een plek niet een eerlijker beeld dan een concreet en een enkel vastgelegd moment? Door verscheidene foto’s letterlijk over elkaar heen te leggen  ontstaat er een abstract beeld. Door met alle aandacht te kijken zie je vaag de momenten die samen de foto tot een geheel maakt: een nieuw beeld.

Materiaal: fotoprint op papier, aluminium
Werk 4
tussenstand33
stemmen

The Growth
Vaida Valanciunaite

The Growth
KIES DIT WERK >  

Vaida Valanciunaite ziet zichzelf als een schilder met materialen, voornamelijk textiel en was. In het werk ontstaat een samensmelting van materialen door de wijze waarop zij was en stof bij elkaar brengt. De veranderingen en mogelijkheden van was spreken haar aan. Of was nu verandert naar vloeibaar, een pasta of juist massief wordt, het blijft was. En waarom je beperken tot een traditioneel kader met een zo flexibel materiaal als was? Door gebruik te maken van andere materialen als ondergrond wordt de samenwerking tussen materiaal en ruimte zichtbaar.

Materiaal: jutte, paraffine, bijenwas, pigment

Bevestiging keuze Werk van de Maand

Je hebt hierboven jouw keuze voor het beste werk van de maand juni 2018 gemaakt? Stuur je keuze in door het volgende formuliertje in te vullen en in te zenden. Hierop zul je (ter controle) een e-mail ontvangen om je keuze te definitief te maken. Ten overvloede: je kunt natuurlijk maar 1x meedoen. EN: Please fill in this form to vote for your favorite work and send it. You wil recieve an e-mail in which to confirm your choice.

Mevr.     Dhr.
Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.
EN: Please tell us why you like this work so much.

(max 255 tekens)
Ja     Nee  


BELANGRIJK
Vergeet niet om je keuze te bevestigen door in de e-mail die je zult ontvangen de bevestigingslink aan te klikken. Dit doen we om een zo eerlijk en zorgvuldig mogelijke verkiezing te verkrijgen.

ATTENTIE
Tijdens de stemming verschijnen de resultaten direct hier op deze pagina. Echter bij sluiting van de stemming wordt alles nagelopen en wordt er gecontroleerd op onregelmatigheden en pogingen tot oneerlijke manipulatie. Er volgt dan pas een definitieve uitslag.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
IMPORTANT:
please check your email inbox and follow the instructions to confirm your vote.

PLEASE NOTE:
After the voting period, all votes are gathered to check for irregularities and possible fraudulent votes will be removed. Only after this the results will be definite and the outcome will be final.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

powered by  Keep an Eye   2017