Home » Pouloeuff Publieks Award » maart 2019

Pouloeuff Publieks Award maart 2019

Tijdens de expositie 'Wat zie ik' kan er door iedereen worden gestemd op de werken van de deelnemende kunstenaars: Jessie Westgeest, Tim Wunderink, Willem van Hooff en Kira Fröse. Breng ook je stem uit, want een van hen kan de Publieks Award van 500 euro winnen! Als je een inspirerend commentaar achter laat, maak je als stemmer kans op een dinercheque van 100 euro.
Werk 1
tussenstand111
stemmen

Wave
Jessie Westgeest

Wave
KIES DIT WERK >  

De foto in dit werk is gemaakt tijdens een avondwandeling bij de Waal in Nijmegen. Door de ondergaande zon leek het natte zand wel van goud en samen met het donkerblauwe water leverde dit een heel spannend beeld op. Het beeld in dit werk hangt op zijn kop met daar overheen een vervormd stuk transparant acrylaat. Door de vorm van dit stuk acrylaat lijkt het alsof het water uit het beeld vloeit, het maakt de foto bewegelijk en driedimensionaal. Het werk verandert als men deze verhangt, reflecties en licht hebben namelijk een grote invloed op de ervaring van het werk.

Materiaal: foto met acrylaat
Afmeting: 50 x 40
Werk 2
tussenstand116
stemmen

Zero to hundred
Tim Wunderink

Zero to hundred
KIES DIT WERK >  

“In mijn zoektocht naar nieuwe materialen vond ik jou en ik zag het al voor me. De oorspronkelijke functie die jij bezit laten we voor wat het is. Het wordt tijd dat je gezien wordt!”

 Ik controleer het materiaal, idee en vorm wat zich resulteert in werk waar ik de oorspronkelijke functie van het materiaal verander om de schoonheid hiervan bloot te leggen. Door de vorm te bepalen transformeer ik het tot een object wat zich refereert tot de schilderkunst.

Materiaal: Mixed material
Afmeting: 90 x 70
Werk 3
tussenstand244
stemmen

Elements of Construction
Willem van Hooff

Elements of Construction
KIES DIT WERK >  

Dit is een serie meubels gemaakt van gewapend beton. Alleen heb ik de twee materialen van gewapend beton binnenstebuiten gehaald. Het verstopte grid groeit uit het beton en wordt zo niet alleen gebruikt voor zijn kracht, maar juist ook voor zijn esthetische waarden. Met een sterk contrast in gewicht, vorm en kleur, ben ik gaan ontwerpen en heb zo een serie meubels bedacht die het meest gebruikte materiaal van onze architectuur op een hele nieuwe manier laat zien.

Materiaal: Gewapend beton
Werk 4
tussenstand125
stemmen

Patatje zonder 1
Kira Fröse

Patatje zonder 1
KIES DIT WERK >  

Het werk wat Kira Fröse in Pouloeuff laat zien, refereert aan de geschiedenis van het pand.
De keramische patatjes, die in de vensterbank van de galerie te vinden zijn, refereren naar de cafetaria die hier jaren geleden in het gebouw zat.
 Fröse heeft een grote fascinatie voor objecten die zij wil aanraken, likken, of zelfs wil eten. Voor haar is het werk geslaagd wanneer mensen op het verkeerde been gezet worden door het gebruik van het materiaal en niet precies begrijpen waar ze naar kijken. Of - beter nog - geloven te weten waar ze naar kijken en verrast worden door de realiteit.

Materiaal: Keramiek en papier
Afmeting: 20 x 25 x 16

Bevestiging keuze Werk van de Maand

Je hebt hierboven jouw keuze voor het beste werk van de maand maart 2019 gemaakt? Stuur je keuze in door het volgende formuliertje in te vullen en in te zenden. Hierop zul je (ter controle) een e-mail ontvangen om je keuze te definitief te maken. Ten overvloede: je kunt natuurlijk maar 1x meedoen. EN: Please fill in this form to vote for your favorite work and send it. You wil recieve an e-mail in which to confirm your choice.

Mevr.     Dhr.
Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.
EN: Please tell us why you like this work so much.

(max 255 tekens)
Ja     Nee  Over jouw privacyBELANGRIJK
Vergeet niet om je keuze te bevestigen door in de e-mail die je zult ontvangen de bevestigingslink aan te klikken.

GEEN BEVESTINGSMAIL ONTVANGEN?
Dat kan gebeuren, vooral met e-mailadressen in het buitenland. Kijk even je spamfolders na. Lukt het dan nog niet, geen zorg, je stem is wel binnengekomen en wij evalueren de niet bevestigde stemmen nog op validiteit

ATTENTIE
Tijdens de stemming verschijnen de resultaten direct hier op deze pagina. Echter bij sluiting van de stemming wordt alles nagelopen en wordt er gecontroleerd op onregelmatigheden en pogingen tot oneerlijke manipulatie. Er volgt dan pas een definitieve uitslag.
IMPORTANT
please check your email inbox and follow the instructions to confirm your vote.

NO CONFIRMATION MAIL?
This can happen, especially with addresses outside the Netherlands. Please check your junk mail folders. Still not found? No need to worry. All votes that are not confirmed will be evaluated later and will be counted if valid.

PLEASE NOTE
After the voting period, all votes are gathered to check for irregularities and possible fraudulent votes will be removed. Only after this the results will be definite and the outcome will be final.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief