Home » Pouloeuff Publieks Award » juni 2021

Pouloeuff Publieks Award juni 2021

Tijdens de expositie 'Droomwereld' kan iedereen weer zijn of haar stem uitbrengen voor de publieksverkiezing. Het gaat ditmaal om slechts twee kunstwerken, want het was een tweekoppige expositie van de kunstenaars Shimon Kamada en Krijn Kroes. Stem jij ook mee? Wellicht verdien jij dan een lekkere diner-cheque!
Werk 1
tussenstand7
stemmen

Repeated Dream
Shimon Kamada

Repeated Dream
KIES DIT WERK >  

Shimon Kamada combineert alledaagse onderwerpen met droomachtige elementen op een surrealistische manier. Om fantasie binnen de werkelijkheid in weer te geven in zijn schilderijen. "Repeated dream" vertelt een verhaal dat hij meemaakte. Hij werd wakker in het midden van een droom en ging aan zijn bureau zitten. Maar viel toen meteen weer in slaap en droomde verder. Toen hij weer wakker werd, zag hij zichzelf in de spiegel op een stoel leunen. Hij had echter geen idee of hij wakker was of nog sliep. Die dubbelzinnigheid is in zijn werk te zien, zodat ook het publiek verdwaalt in de vage grens tussen droom en werkelijkheid.

Materiaal: Acrylverf op canvas
Afmeting: 120 x 75 cm
Werk 2
tussenstand8
stemmen

Bed of flowers I
Krijn Kroes

Bed of flowers I
KIES DIT WERK >  

In het werk van Krijn Kroes is van belang wat er gebeurt aan het oppervlak, alsook wat daaronder schuilgaat. In zijn schilderijen en sculpturen staat een onderzoek naar de werking van het licht centraal. Licht heeft een grote invloed op ons als mens, de verandering van dag naar nacht zijn bijzonder gevoelsbepalend. Dit vertaalt hij naar beelden die soms een abstracte vorm aannemen, waarbij de huid van de verf een belangrijke rol speelt. Anderzijds vinden onderwerpen uit de natuur en patronen een weg binnen zijn werk, zoals hier bij ‘Bed of flowers I’. 

Materiaal: Acyl en olieverf op canvas
Afmeting: 40 x 30 cm

Bevestiging keuze Werk van de Maand

Je hebt hierboven jouw keuze voor het beste werk van de maand juni 2021 gemaakt? Stuur je keuze in door het volgende formuliertje in te vullen en in te zenden. Hierop zul je (ter controle) een e-mail ontvangen om je keuze te definitief te maken. Ten overvloede: je kunt natuurlijk maar 1x meedoen. EN: Please fill in this form to vote for your favorite work and send it. You wil recieve an e-mail in which to confirm your choice.

Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.
EN: Please tell us why you like this work so much.

(max 255 tekens)
Ja     Nee  Over jouw privacyBELANGRIJK
Vergeet niet om je keuze te bevestigen door in de e-mail die je zult ontvangen de bevestigingslink aan te klikken.

GEEN BEVESTINGSMAIL ONTVANGEN?
Dat kan gebeuren, vooral met e-mailadressen in het buitenland. Kijk even je spamfolders na. Lukt het dan nog niet, geen zorg, je stem is wel binnengekomen en wij evalueren de niet bevestigde stemmen nog op validiteit

ATTENTIE
Tijdens de stemming verschijnen de resultaten direct hier op deze pagina. Echter bij sluiting van de stemming wordt alles nagelopen en wordt er gecontroleerd op onregelmatigheden en pogingen tot oneerlijke manipulatie. Er volgt dan pas een definitieve uitslag.
IMPORTANT
please check your email inbox and follow the instructions to confirm your vote.

NO CONFIRMATION MAIL?
This can happen, especially with addresses outside the Netherlands. Please check your junk mail folders. Still not found? No need to worry. All votes that are not confirmed will be evaluated later and will be counted if valid.


PLEASE NOTE
After the voting period, all votes are gathered to check for irregularities and possible fraudulent votes will be removed. Only after this the results will be definite and the outcome will be final.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief