Home » Agenda

Agenda

De galerie en de Keep an Eye Foundation organiseren het hele jaar door exposities, evenementen, trainingen, lezingen en workshops. Bekijk hier wat we op de rol hebben staan:

oktober
30
12:00 uur

Singer Laren: Window of Opportunity

Vanaf 30 oktober is het ruimtevullende werk van Jimi Kleinbruinink te zien achter het monumentale raam van de tuinfoyer in het nieuwe Singer.

november
01
10:00 uur

Business Canvas Model - workshop ondernemersplan maken

Een ondernemersplan... moet dat nu echt? Om als kunstprofessional succesvol te worden is het belangrijk om naast vakinhoudelijk kennis ook ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Met je artistieke praktijk een plek in de markt vinden en behouden is heel wat anders dan goed zijn in je vak.

november
18
14:00 uur

Opening Licht-expositie

Tijdens de donkere maanden van het jaar laat Galerie Pouloeuf als een toverlantaarn lichtkunstwerken naar buiten schijnen. Komt dat zien!

november
22
10:00 uur

Workshop website bouwen

Je kunt tegenwoordig op een heleboel plekken binnen de digitale wereld je werk onder de aandacht brengen van je klanten en vrienden. Toch geeft alleen een EIGEN website je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. Neem dus deel aan de workshop van Keep an Eye Foundation.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief