Home » Artshop » Daisy flower | Door: Maria Klaassen-Andrianova

Daisy flower

Daisy flower | Door: Maria Klaassen-Andrianova Daisy flower | Door: Maria Klaassen-Andrianova Daisy flower | Door: Maria Klaassen-Andrianova Daisy flower | Door: Maria Klaassen-Andrianova


Daisy flower

Jaar: 2021
Materiaal/techniek: Keramiek (3D geprint klei, handmatig geglazuurd)
Afmeting: 4 x 22 x 20 cm
Prijs: € 350,- (exclusief verzendkosten)

Dit werk onderzoekt de impact van hedendaagse technologieën op ons dagelijks leven. Vooral binnen de pandemische omstandigheden zijn het de technologieën die ons een alternatieve toegang bieden tot wat beperkt is door beperkingen - bijvoorbeeld een online tour door een museumcollectie, theater livestreaming, zoom calls met familie, online boodschappen doen. Maar waar krijgen we toegang toe? Is het kwalitatief te vergelijken met echte belevenis, echte emoties en echt contact? In dit werk wordt deze semi-digitale omgeving onderzocht. Met de kanttekening dat hoe het ook meer en meer onze natuurlijke nieuwe realiteit wordt, dit toch een veranderde is. Door het toepassen van 3D-printtechnologieën op alledaagse objecten wil de kunstenaar deze verandering, deze extra laag die de technologie toevoegt, voor ogen houden. In het geval van 3D-printing wordt de draagstructuur gegenereerd om het geheel vast te houden en kan deze later worden verwijderd. Deze structuur blijft in het werk zichtbaar, net als de laagachtige textuur van de klei, om deze "natuurlijke" verandering van het oorspronkelijke beeld door de technologie te laten zien.


Interesse in dit werk?

Als je Daisy flower van Maria Klaassen-Andrianova wilt kopen of je wilt er meer informatie over hebben, laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mevr.     Dhr.
/
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief