Home » Artshop » Blue Poetry III (oplage 1/2) | Door: Geertje Brandenburg

Blue Poetry III (oplage 1/2)

Blue Poetry III  (oplage 1/2) | Door: Geertje Brandenburg Blue Poetry III  (oplage 1/2) | Door: Geertje Brandenburg


Blue Poetry III (oplage 1/2)

Jaar: 2021
Materiaal/techniek: Cyantoype gemonteerd op aluminium achter glas in lijst
Afmeting: 26 x 20 cm
Prijs: € 350,- (exclusief verzendkosten)

Blue Poetry is een serie werken die ons vertellen over verloren plekken en verhalen. Symbolen en figuren vervagen tussen verschillende tinten blauw. In Blue Poetry III komen verloren herinneringen aan het huis van de grootvader van Geertje Brandenburg samen met de verhalen over de oorlog die haar grootvader nooit aan haar heeft durven vertellen.
In op fotografie gebaseerde collages en installaties wordt onderzoek gedaan naar de verhalende kracht van beelden. Vanuit een omvangrijk visueel archief, worden beelden buiten hun oorspronkelijke context gepresenteerd en worden wij geconfronteerd met nieuwe lijnen binnen gevonden fotografie. Spelend met tijd en identiteit wordt fotografie gebruikt als medium waarin de toeschouwer op schijnbaar speelse wijze meegenomen wordt in het fotografische verhaal.


Interesse in dit werk?

Als je Blue Poetry III (oplage 1/2) van Geertje Brandenburg wilt kopen of je wilt er meer informatie over hebben, laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mevr.     Dhr.
/
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief