Home » Artshop » Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10) | Door: Tamar Frank

Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10)

Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10) | Door: Tamar Frank Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10) | Door: Tamar Frank Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10) | Door: Tamar Frank


Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10)

Jaar: 2021
Materiaal/techniek: Boek obv flatbind bindtechniek
Afmeting: 38x45x25 cm
Prijs: Euro 450,- (exclusief verzendkosten)

Limited Edition is een boek met een overzicht van werken van Tamar Frank van 1997 tot 2017. In het midden van het boek zit een kunstwerk. Een glow in the dark zeefdruk. De limited edition verwijst ook naar het eerste werk dat zij ooit maakte en waar ook het gele vierkant op de kaft over gaat. Destijds hield Tamar een diffuus plexiglas voor een geel vierkant dat ze had geschilderd op een los stukje doek. Deze kwam los van zijn achtergrond en begon te zweven. In de limited edition wordt het boek zelf een kunstobject. Door deze in een speciale houder te schuiven van melk plexiglas ontstaat hetzelfde effect als bij het eerste kunstwerk.
Limited Edition kan los op een tafel of kast staan of zwevend aan een wand worden opgehangen. Hiervoor wordt een houten plankje als sokkel meegeleverd.


Interesse in dit werk?

Als je Lightspace 20 years - Limited Edition (oplage 8/10) van Tamar Frank wilt kopen of je wilt er meer informatie over hebben, laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mevr.     Dhr.
/
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief