Home » Artshop » Litter Lemon (LL-20U) | Door: Kira Fröse

Litter Lemon (LL-20U)

Litter Lemon (LL-20U) | Door: Kira Fröse Litter Lemon (LL-20U) | Door: Kira Fröse Litter Lemon (LL-20U) | Door: Kira Fröse Litter Lemon (LL-20U) | Door: Kira Fröse


Litter Lemon (LL-20U)

Jaar: 2020
Materiaal/techniek: Keramiek
Afmeting: 8 x 10 x 9 cm
Prijs: 320,- (exclusief verzendkosten)

Voor mijn project Litter Lemon ben ik afval gaan verzamelen om er keramische objecten uit te laten ontstaan. Aan de hand van deze objecten wil ik ons bewuster maken van de schoonheid die ons dagelijkse leven omgeeft. Maar ook wil ik de viezigheid die ons consumptiegedrag met zich mee brengt belichten: al die groenten in plastic verpakkingen en wegwerpbekertjes met rietjes. Helaas belandt ons afval al te vaak niet in de container, maar op straat, in de rivier, in het bos of zelfs in je eigen achtertuin. Wanneer ik op straat loop en afval op de grond zie, irriteert het me in eerste instantie, maar in tweede instantie kan ik vaak ook schoonheid zien in uit de context gehaald afval.Interesse in dit werk?

Als je Litter Lemon (LL-20U) van Kira Fröse wilt kopen of je wilt er meer informatie over hebben, laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mevr.     Dhr.
/
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief