Galerie Pouloeuff 10 jaar Logo
Home » Kunstenaars » Studio Niels en Sven

Studio Niels en Sven

Werkveld: Design
Op speciaal verzoek van de Keep an Eye Foundation ontwierpen Niels en Sven de ei-vormige tafel en de wandkast voor Pouloeuff.

Het schetsvoorstel is sterk geïnspireerd op de naam van de Keep an Eye (kip of het ei) Foundation, gelieerd aan Galerie Pouloeuff. Het werkblad van de tafel heeft namelijk de vorm van een ei. Zoals de Foundation de basis is voor de galerie, zo is het ei de basisvorm van (bijna alles) het werkblad van de tafel. De vorm komt ook erg goed tot zijn recht doordat hij de vierkante vorm van de ruimte doorbreekt. Aan de wand hangt een drie meter lang dressoir. Hier kunnen alle benodigdheden in opgeborgen worden zodat de ruimte volledig in het teken staat van de kunsten.



Schrijf je in voor onze nieuwsbrief