Home » Nieuws: » 17-02-2016 : Wegens succes; 21 september nog een keer. Ook een goede basis neerzetten voor je bedrijf?

Wegens succes; 21 september nog een keer. Ook een goede basis neerzetten voor je bedrijf?

17-02-2016
De workshop Business Model Canvas was een succes. De cursisten gingen eind van de dag met zeer veel nieuwe informatie naar huis. Zij hebben nu een goede basis om hun plannen uit te gaan werken.

Voor iedereen die 10 februari gemist heeft:


  • Wanneer: woensdag 21 september 
  • Tijd: 10.00 uur t/m 16.30 uur 
  • Waar: Galerie Pouloeuff
 
  • Kosten: € 80,- exclusief btw

 

Kunstenaars ontwikkelen een ondernemersplan in 1 dag

Je hoofd boven water houden als kunstenaar is niet gemakkelijk. Mooie, goede, opmerkelijke, inspirerende of confronterende kunst maken is een ding, met je kunstenaarspraktijk een plek in de kunstmarkt vinden en behouden is heel wat anders. 

Goede voornemens ten spijt trappen veel kunstenaars vaak in dezelfde valkuilen; onvoldoende zicht op wie de klant nu eigenlijk is, gebrek aan focus, ontbreken van een gestructureerde aanpak enzovoort.

Werken vanuit een model

In het model pas je spelenderwijs omstandigheden aan en trekt die handelingen door naar alle zakelijke en organisatorische consequenties die dat heeft. Op zoek naar nieuwe markten leer je welke (media)kanalen je het best kunt benutten om in the picture te komen. Het laat je zien hoe je jouw bedrijfsvoering kunt vernieuwen.


Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor kunstenaars, creatieve ondernemers, musici, theatermakers en voor iedereen die denkt frisse input te kunnen gebruiken om de ondernemersvaardigheden aan te scherpen. Het enige dat je die dag mee hoeft te nemen is een pen en een notitieblok óf een tablet/laptop (dit laatste hoeft dus niet!)

 

Door wie wordt de workshop gegeven?

Marion Beltman geeft workshops en trainingen.
Zij verzorgt alweer enige jaren modules voor de HKU, het NCOI, FNV KIEM, BKKC, C-O en diverse culturele netwerken. Marion: “Mijn kunstopleiding maakt dat ik out of the box kan denken en creatieve werkvormen toepas tijdens de workshops, zodat iedereen actief betrokken raakt. En als bestuurskundige met marketingkennis, heb ik een solide basis van gangbare theorieën waarmee we het plan een stevig fundament geven.”


A A N M E L D E N          I N T E R V I E W


 

Marion Beltman
Marion Beltman
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief