Home » Nieuws en media » Ook Pouloeuff on tour

Ook Pouloeuff on tour

30-10-2013
Zo, mevrouw is aangekomen. Nu nog even naar de visagie/make up. Nou ja, de belettering dan... Daarna met de Pouloeuff eend on tour!

Een beetje begonnen als grap

Al vrij snel na de oprichting ('het bedenken') van Galerie Pouloeuff waren wij snode plannen aan het smeden om Pouloeff ook promotioneel op de kaart te zetten. Vlaggen aan de gevel, borden op de weg, flyers, social media ... In meliger buien passeerden ook de alom bekende petjes, draagtassen, rolfluitjes ...

Maar waar dit idee vandaan kwam? Dat is helaas niet meer te achterhalen! Wat echter begon als grap werd gaandeweg wel steeds serieuzer.

 

Tot spoedig!

Achter onze naamgeving (Pouloeuff, Keep an Eye) schuilt nog steeds de filosofie van de kip en het ei. Wat was er het eerst? Dus als je met je galerie wilt uitvliegen, ligt de keuze van je vervoermiddel eigenlijk wel voor de hand. En zo werd dit ei gelegd, eehh sorry, werd dit idee uitgewerkt. Eigenlijk best wel een vreemde eend, dus? Misschien komen wij elkaar spoedig tegen in de Vesting of op een andere plaats in het Gooi!

 

Onze eend met de naam: Pluf 001(d)
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief