Home » Exposities » Residentie-Masterclass Keep an Eye Spacemakers #4

Residentie-Masterclass Keep an Eye Spacemakers #4

Exponr: 53 - 2021

In deze expositie wordt het werk gepresenteerd dat tijdens de residentie Masterclass Keep an Eye Spacemakers #4 ontwikkeld en gemaakt is. De drie kunstenaars Samantha Vlaming, Erik Aardema en Karina Puuffin hebben de gehele maand september intensief geëxperimenteerd en onderzoek gedaan binnen hun werk. Daarbij zijn ze de samenwerking aangegaan en hebben ze elkaar geïnspireerd, met de galerie als werkruimte. Onder begeleiding van beeldend kunstenaar Rob Voerman hebben ze diverse aspecten van hun kunstenaarschap onderzocht en hebben de kunstenaars nieuwe inzichten opgedaan. Hiermee zijn er stappen gezet in de ontwikkeling binnen hun werk en op persoonlijk vlak. Deze gezamenlijk ingerichte expositie laat het werk uit deze periode zien.

Officiële opening:

Zondag 26 september
tussen 13.00 en 17.00 uur

Bekijk hier foto's van de opening

Periode en openingstijden.

De expositie is te zien van 26 september t/m 31 oktober 2021, vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur, zondag van 12.00-17.00 uur.
Gedurende deze periode kun je de expositie bezoeken. We vragen je vriendelijk daarbij de coronavoorschriften in acht te nemen. Alvast hartelijk dank.

 

Bekijk foto's van de opening
Bekijk foto's van de opening

De exposanten


 Samantha Vlaming (1992)

Samantha Vlaming maakt ruimtelijke werken samengesteld uit alledaagse objecten, waarbij sommige werken kinetische elementen bevatten. In haar werk zoekt Vlaming naar poëtische confrontaties met het alledaagse leven.
Samantha Vlaming
Samantha Vlaming
Samantha Vlaming


 Erik Aardema (1995)

Erik Aardema’s werk ontstaat uit de vragen die hij zichzelf stelt over de wereld om hem heen. Met zijn ruimtelijke werken en performances probeert hij de toeschouwer te laten twijfelen. Aardema’s kunst nodigt uit tot ontdekking en tot nadenken over schaal, architectuur en locatie.
Erik Aardema
Erik Aardema
Erik Aardema
Erik Aardema


 Karina Puuffin (1997)

Karina Puuffin zoekt op speelse wijze de grenzen op van wat een schilderij kan zijn. In haar werk experimenteert ze met vorm en ruimte. Ze is geïnspireerd door modernistische kunst en maakt vaak referenties naar de kunstgeschiedenis in combinatie met het humoristische taalgebruik van strips.
Karina Puuffin
Karina Puuffin
Karina Puuffin
Karina Puuffin

bekijk prijslijst/catalogus

Begeleidend kunstenaar: Rob Voerman

Rob Voerman is een veelzijdig kunstenaar die werkt met verschillende media, zoals sculptuur, fotografie, grafische technieken, teken-, schilder-, en installatiekunst. Zijn werk is architectonisch en tactiel, met inventieve sculpturen en monumentale installaties. Altijd heeft het een maatschappijkritisch aspect en staat het midden in de samenleving. Voermans werk wordt internationaal tentoongesteld van Amerika tot Japan en is opgenomen in de collecties van o.a. het MoMa (New York), het UCLA Hammer Museum (Los Angeles), het Stedelijk Museum (Amsterdam) en tal van andere museale en particuliere collecties in binnen- en buitenland.

 

Ontmoet de kunstenaars!

Lijkt het je leuk om de kunstenaars een keer te ontmoeten, laat het ons weten. Dan kunnen wij een afspraak plannen in onze galerie. Of houd onze social media en website in de gaten om te zien wanneer de kunstenaar in de galerie is.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief